Do vrha

Zašto Kim Kardashian sama toči gorivo i još za gotovinu?

Zašto bogatašica Kim nema nekog asistenta za takve poslove kao što je tankiranje i zašto ne plaća karticom? Možda zato što unatoč svome bogatstvu i popularnosti ipak želi ostati ''običan čovjek''?
Lifestyle / Zabava | 27. 02. 2018. u 00:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Starleta Kim Kardashian (37) ima zasigurno poneki milijun u šteku tako da joj i nije prevelika životna nužda uštedjeti svaki dolar.

Tim prije je paparazze začudilo to što su otkrili kako Kim sama nasipa gorivo na benzinskoj, plaćajući u kešu. Snimljena je u subotu sa svojim automobilom na benzinskoj pumpi, odjevena u svome stilu, u usko pripijenu mini haljinu i 'japanke' sa štiklama!?

Neobična moda u vidu "flip flop high heels" obuće vjerojatno je trenutačno nešto što se njoj dopada, ali se nipošto ne može kazati kako se radi o posebno lijepom paru ''natikača''.

Ako o ukusima ne treba raspravljati, onda ostaje još samo pitanje - zašto Kim nema nekog asistenta za takve poslove kao što je tankiranje i zašto ne plaća karticom? Možda zato što unatoč svome bogatstvu i popularnosti ipak želi ostati ''običan čovjek''?

Zna li se da u Americi na mnogim benzinskim crpkama možete uštedjeti plaćajući u gotovini umjesto bankovnom karticom, možda bi to bio jedan od motiva. Ili je jednostavno, uz novac, htjela uštedjeti i vrijeme (a vrijeme je novac) - zašto dakle komplicirati s karticama kad imate mogućnost ''solarnog'' plaćanja?

Ušteđeno može primjerice uložiti u novi par japanki sa štiklama...

Kopirati
Drag cursor here to close