Odgoj

Zašto kćeri Nicole Kidman nemaju društvene mreže i mobitel

Nemaju mobilne uređaje i ne dopuštam im da imaju Instagram. Granice u odgoju moraju postojati
Lifestyle / Zabava | 25. 04. 2019. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slavna glumica Nicole Kidman je za novi broj časopisa Vanity Fair otvoreno progovorila o odgoju svojih kćeri koje ima sa suprugom, poznatim glazbenikom Keithom Urbanom. Naime, osmogodišnja Faith Margaret i desetogodišnja Sunday Rose nemaju mobitele, a ni društvene mreže, što je danas većini djeci nezamislivo.

"Nemaju mobilne uređaje i ne dopuštam im da imaju Instagram. Granice u odgoju moraju postojati", istaknula je 51-godišnja Kidman.

Moglo bi se reći da su i Faith i Sunday krenule tatinim stopama pa tako Faith svira violinu, a Sunday je, osim klavira, zainteresirana i za glumu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Objavu dijeli Keith Urban (@keithurban)

"Ne možete djecu natjerati da rade nešto što im se ne sviđa. Možete ih malo pogurnuti, ali motivacija je stvarno teška stvar. Ni mene nije nitko tjerao da budem glumica, štoviše, pokušali su me spriječiti u tome", rekla je Nicole.

Što se pak društvenih mreža tiče, Kidman nastoji svojim djevojčicama usaditi neke lekcije. U prvoj sezoni Big Little Lies Nicole glumi Celeste, lik žrtve fizičkog i psihičkog zlostavljanja, pa na taj način starijoj kćeri pokušava objasniti kakve se stvari mogu događati putem društvenih mreža, prenosi Index.hr.

"Razgovarala sam sa starijom kćeri o tome da u različitim dijelovima svijeta postoje male djevojčice koje ne posjeduju svoja tijela, već ih posjeduju neki drugi ljudi. Sunday to nije mogla nikako razumjeti. Pokušavam ih educirati o tim stvarima, ali na jedan nježan i blag način", poručila je slavna glumica.

Kopirati
Drag cursor here to close