Stigao i spot

Žanamari i Igor Vukojević predstavili strastvenu baladu

Spot je režirala sama Žanamari zajedno sa svojim mužem Mariom Perčićem u maniru starih hollywoodskih filmova na lokaciji predsjedničkog apartmana u hotelu Horizont u Baškoj vodi.
Lifestyle / Zabava | 15. 02. 2019. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je već bilo najavljeno, Igor Vukojević i Žanamari su predstavili pjesmu i spot ''Srce ne pita'' koju su odlučili pokloniti publici za dan zaljubljenih kako bi dodatno razbuktali zaljubljena srca, ali i ona koja će to tek postati.

Spot je režirala sama Žanamari zajedno sa svojim mužem Mariom Perčićem pod okriljem svoje producentske kuće V.R.H Production, a snimljen je u maniru starih hollywoodskih filmova na lokaciji predsjedničkog apartmana u hotelu Horizont u Baškoj vodi. 

''Čim sam vidjela ovaj prostor, inspirirao me da našu priču ispričam u retro stilu'', rekla je Žanamari i nadodala da suradnja s Igorom Vukojevićem nije bila slučajnost.

"Dugo pratim Igorov rad, imam čak i nekoliko njegovih albuma koje zaista volim slušati. Sviđa mi se što sam piše svoje pjesme i ima neki svoj film. Ne robuje muzičkim trendovima i eksperimentira s različitim muzičkim elementima baš kao i ja. Kad smo se prvi put upoznali i priznao mi je da me jako cijeni kao vokalisticu i da je siguran da ćemo jednom nešto zajedno napraviti jer imamo sličan senzibilitet i muzički put'', dodala je Žanamari i napomenula da i ona ima novi album na vidiku.

Ovim duetom Igor Vukojević najavljuje svoj novi album koji bi trebao biti album prvijenac na hrvatskom tržištu, a izdavač će biti „Croatia Records“. 

"Pjesma „Srce ne pita“ je istinita priča. Napisao sam je poprilično davno, ali sad je doživjela da bude snimljena u svojoj najboljoj verziji, u duetu sa Žanamari koja je prava rijetkost da neko tako dobro pjeva, tako odlično izgleda i da joj pjesma „stoji“ baš kao salivena. Vjerujem da će ovaj duet biti odlična najava albuma", kaže Igor Vukojević.

Kopirati
Drag cursor here to close