Albanija

Zabranjena Ceca!

Kako se navodi, naglašeno je da program namijenjen manjinama treba služiti prijateljstvu i solidarnosti među narodima i kulturama…
Lifestyle / Zabava | 17. 07. 2019. u 12:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija za audiovizualne medije (AMA) Albanije upozorila je albansku javnu radioteleviziju RTSH zbog emitiranja pjesama pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, supruge pokojnog Željka Ražnatovića Arkana, a nakon žalbi da je u programu namijenjenom manjinama prikazan spot srpske pjevačice.

''To je učinjeno jer je Ražnatović više puta imala antialbanske istupe protiv Kosova i da su njezine pjesme, kako se tvrdi, inspirirale zločine u Bosni i Hercegovini i na Kosovu'', prenijeli su albanski mediji, prenosi Tanjug.

Kako se navodi, naglašeno je da program namijenjen manjinama treba služiti prijateljstvu i solidarnosti među narodima i kulturama, a ne da promovira osobe koje su konkretnim potezima pokazale suprotno.

U priopćenju AMA Ražnatović je okarakterizirana kao ''problematična pjevačica''' koja je svojim ranijim pjesmama i izjavama ''inspirirala zločine u BiH i na Kosovu, podržala nehumana djela supruga Željka Ražnatovića Arkana i srpskih vojnih i paravojnih formacija koje je vodio''.

''Skrećemo pažnju da izbjegavate takve slučajeve'', objavila je AMA.

Kopirati
Drag cursor here to close