Portugalsko obiteljsko gnijezdo

Za stan se morao natjecati: Pogledate novi dom Cristiana Ronalda

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta tako se nedavno pohvalio svojom najnovijom kupovinom koju prenosi portal Discover Europe.
Lifestyle / Zabava | 17. 12. 2019. u 18:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cristiano Ronaldo je 34-godišnji nogometaš koji je vrhunskim partijama kao igrač brojnih velikana europskog nogometa bacio brojne obožavatelje najvažnije sporedne stvari na svijetu u delirij.

Ne čudi zato činjenica što je zbog svoje dugovječnosti i svojih gotovo nadljudskih sposobnosti na terenu, uspio zaraditi basnoslovne iznose novca, a njegovo bogatstvo procjenjuje se na vrtoglavih 460 milijuna eura.

Foto:Twitter /Za luksuzno opremljeni stan u Lisabonu dao je čak sedam milijuna eura

Jedan od najbogatijih sportaša svijeta tako se nedavno pohvalio svojom najnovijom kupovinom koju prenosi portal Discover Europe.

Naime, svojoj već ionako bogatoj kolekciji nekretnina koje se prostiru od Italije do Velike Britanije, dodao je još jednu - onu u rodnom mu Portugalu. Ako je vjerovati spomenutom portalu nogometaš je za luksuzno opremljeni stan u Lisabonu ispljunuo čak sedam milijuna eura, ali stvari nisu bile baš tako jednostavne.

Foto:Twitter / Za novo obiteljsko gnijezdo morao je licitirati jer su ga htjela još dva milijunaša

Zvijezda je za novo obiteljsko gnijezdo morao licitirati jer su ga htjela još dva milijunaša, no Ronaldo je još jednom pokazao da pred zacrtanim ciljevima nikada ne odustaje pa je za stan ponudio najviše.

Foto:Twitter / Stan ima tri spavaće sobe, saunu i bazen te teretanu

Nedovoljno je reći kako obiteljski dom nogometaša u koji se već uselio s djevojkom, 25-godišnjom Georginom i djecom uistinu ostavlja bez daha. Prostire se na 400 kvadrata, ima tri spavaće sobe, saunu i bazen na vrhu zgrade te nezaobilaznu teretanu.

>
Kopirati
Drag cursor here to close