Potvrđeno

XOXO: Omiljena tračerica se vraća!

Prema trenutno dostupnim informacijama, serija će se prikazivati preko platforme HBO Max, sastojat će se od 10 epizoda i prikazivat će događaje koji se odvijaju 8 godina nakon završetaka originalne priče.
Lifestyle / Zabava | 20. 07. 2019. u 09:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da su serije trenutno najjači igrani format, potvrđuju i vijesti koje nam stižu gotovo na tjednoj razini. Najbolji glumci današnjice redom žele glumiti televizijske uloge, Emmy nominacije se religiozno prate i analiziraju, a stare uspješnice obnavljaju.

Posljednji primjer koji ide tome u koristi je i onaj serije "Gossip Girl" koja se, kako je upravo službeno potvrđeno, vraća na male ekrane. Prema trenutno dostupnim informacijama, serija će se prikazivati preko platforme HBO Max, sastojat će se od 10 epizoda i prikazivat će događaje koji se odvijaju 8 godina nakon završetaka originalne priče.

Potvrđeno je i da će na seriji raditi Josh Schwartz i Stephanie Savage kao izvršni producenti te Joshua Safran kao scenarist, odnosno ljudi koji su stvorili cijeli projekt i svijet koji je osvojio gledatelje prije nešto više od desetljeća. O tome hoće li se pak pojaviti itko od originalne glumačke postave još nema govora, iako se tome ne treba previše nadati.

Tzv. reboot, odnosno nova inačice serije, će pratiti neke nove tinejdžere s Manhattana kojima se životi vrte oko kupovine posljednje dizajnerske kolekcije, ljetovanja na jahtama svojih roditelja, luksuznih partyja i, naravno, ljubavnih drama.

Novost je to što će sam lik Gossip Girla imati nove karakteristike i metode; u središtu priče će se naći društvene mreže i njihov potencijalno poguban učinak na privatnost i živote korisnika. Podsjećamo, riječ je o jednoj od najpopularnijih teen serija svih vremena, čiji je utjecaj bio vidljiv i prije ove najave, prenosi Buro247.hr.

Video: Top 5 Juicy Behind-the-Scenes Facts About Gossip Girl

 

Kopirati
Drag cursor here to close