Nakon 50 godina karijere

'Wonder Woman' Lynda Carter dobila zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih

"Čini se nemogućim, ali ja sam u industriji zabave više od 50 godina", kazala je Carter te dodala kako je uživala u svemu tome.
Lifestyle / Zabava | 04. 04. 2018. u 10:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka glumica i glazbenica Lynda Carter, najpoznatija po naslovnoj ulozi u popularnoj TV-seriji Wonder Woman, dobila je u utorak zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih, prenose američki mediji.

"Čini se nemogućim, ali ja sam u industriji zabave više od 50 godina", kazala je Carter te dodala kako je uživala u svemu tome.

"Ovo je dan koji nikada neću zaboraviti", zaključila je nekadašnja Miss svijeta SAD-a.

Wonder Woman je američka TV-serija temeljena na istoimenom stripu DC Comics, koja se originalno prikazivala od 1976. do 1979. na programima mreža ABC i CBS. Naslovnu protagonisticu tumačila je Lynda Carter, a njezinog partnera Lyle Waggonera Steve Trevor.

Serija je započela kao TV-film The New, Original Wonder Woman, originalno emitiran 1975. godine. Uspjeh tog TV-filma, kao i još dva koja su slijedili, potakli su ABC da naruči snimanje redovne serije, koja emitirana 1976.

Ona je doživjela veliku gledanost, ali je ABC zbog radnje smještene u doba drugog svjetskog rata i uz to vezanih visokih troškova produkcije, odustao od snimanja. Seriju je zbog toga preuzeo CBS koji je radnju smjestio u suvremeno doba.

Kopirati
Drag cursor here to close