Svjedočenje

Weinsteinova žrtva: Mislila sam da je interseksualan ili deformiran

"Nisam znala je li žrtva opeklina, ali to bi imalo smisla. Nema testise i čini se da ima vaginu. No ima penis", dodala je Mann.
Lifestyle / Zabava | 01. 02. 2020. u 16:17 Bljesak.info
Svjedočenje Weinsteinove žrtve

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Jessica Mann svjedočila je protiv Harveyja Weinsteina u nastavku suđenja za njegovo seksualno zlostavljanje, pri čemu je detaljno opisala svoje navode da ju je producent prisilio na oralni seks, piše Index.hr.

Weinsteina je za zlostavljanje optužilo više od 80 žena, a on je negirao sve optužbe. Jessica Man kaže da ju je Weinstein prisilio na oralni seks 2013. godine. 34-godišnja glumica opisala je svoj susret s tad 61-godišnjim producentom u hotelskoj sobi u New Yorku.

Pred porotom glumica se prisjetila njihovog doručka.

"Nisam željela ići tamo, ali osjećala sam da mu pomažem. Počeo se skidati malo. Mislila sam da mu je udobno i ušetao je u spavaću sobu. Oklijevala sam, rekao mi je neka ga izmasiram i skinuo je majicu", rekla je. Dodala je kako je producentu rekla da ga ne želi masirati te da je prosvjedovala nekoliko minuta, prenosi Metro.

Weinstein joj je navodno zatim rekao da masaža nije velika stvar. Zatim je ponudio masažu njoj i uzeo losion u ruke, rekla je glumica pred sudom.

"Imao je puno crnih pjega. Njihova tekstura bila je neugodna. Rekla sam mu da mi nije ugodno i da ne mogu biti seksualna s nekime koga ne znam."

Mann kaže da ju je producent tad uhvatio za ruku, zatvorio vrata sobe i pokušao je ljubiti. Ona kaže da ga je zaustavila i rekla mu ponovo da ga ne poznaje. Zatim je rekla da Weinstein nema testise.

Prvi put kad sam ga vidjela golog, mislila sam da je deformiran ili interseksualan", otkrila je. "Nisam znala je li žrtva opeklina, ali to bi imalo smisla. Nema testise i čini se da ima vaginu. No ima penis", dodala je.

"Jednom je i pišao po meni. Bilo je to kao odbacivanje nakon što sam poslužila svrsi."

Ranije ovog tjedna sud je saslušao svjedočenje glumice Tarale Wulff, koja je Weinsteina optužila za silovanje i masturbiranje pred njom 2005. Suđenje se nastavlja.

Kopirati
Drag cursor here to close