Stara ljubav zaborava nema

Vranješ ponovno provocira Karleušu

Kurir navodi kako je Vranješ zakupio središnji separe na Karleušinom koncertu na festivalu 'Ulaz' u Beogradu koji počinje 11. srpnja
Lifestyle / Zabava | 05. 07. 2019. u 21:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Unatoč tome što se trenutno tuže po sudovima zbog kleveta i laži, nogometaš Ognjen Vranješ (29) i dalje ne može zaboraviti na folk zvijezdu Jelenu Karleušu (40) s kojom je navodno imao ljubavnu aferu, pišu srpski mediji.

Kurir navodi kako je Vranješ zakupio središnji separe na Karleušinom koncertu na festivalu 'Ulaz' u Beogradu koji počinje 11. srpnja, piše 24sata.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Black devil!!!

Objavu dijeli Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes)

''Čim su karte za Jelenin nastup puštene u prodaju, Ognjen je preko interneta rezervirao središnji separe, iz kojeg se najbolje vidi pozornica, a koji ga je došao tisuću eura. U cijenu je uračunato i alkohol za Vranješa i njegovih desetak prijatelja'', priča izvor blizak Vranješu te navodi kako je Ognjen trenutno sa svojim timom u Poljskom na pripremama, a sljedećeg četvrtka privatnim letom planira se vratiti u Beograd.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

First training at home!!!

Objavu dijeli Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes)

Također, Karleuša i Vranješ su u srijedu u 14 sati imali su zakazano ročište na sudu u Beogradu, no nisu se pojavili. Vranješ od Karleuše traži odštetu od dva milijuna srpskih dinara (oko 120.000 kn) za prijetnje i javno vrijeđanje. Krajem mjeseca svibnja na zakazano ročište pojavio se Vranješ, dok je Karleuša izbjegla dolazak.

Ognjen smatra da je njezino nepojavljivanje nepoštovanje njega.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

Blue

Objavu dijeli JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

''Iz Bosne sam, boravim u Bruxellesu i prelazim ovoliki put da bih došao i poštovao suđenje. Nije logično da nije dobila poziv i da nije znala za ročište. Njezini odvjetnici su i prošli put bili ovdje pa mi nije jasno kako'', rekao je Ognjen.

Kopirati
Drag cursor here to close