Ceca

Vranješ na rođendansku zabavu dovodi Karleušinu protivnicu za 50.000 eura?

Nogometaš grčkog AEK-a posljednjih dana pregovara sa menadžerima folk dive da mu bude specijalna gošća na zabavi u Atini.
Lifestyle / Zabava | 24. 09. 2019. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ognjen Vranješ odlučio je napraviti veliko rođendansko slavlje u listopadu, povodom 30. rođendana, na kojem bi mu pjevala, ni manje ni više, nego ljuta suparnica njegove bivše ljubavnice Jelene Karleuše, Svetlana Ceca Ražnatović, piše Kurir.

Nogometaš grčkog AEK-a, koji je u središte pozornosti došao upravo zbog afere s Karleušom, posljednjih dana pregovara sa menadžerima folk dive da mu bude specijalna gošća na zabavi u Atini.

''Ognjen ne poznaje Cecu, nikada nije imao priliku da je upozna, pa čak ni kada je na licitaciji kupio njenu ogrlicu za 3.000 eura. Ali i pored toga, on je oduvijek cijenio i poštovao njen rad. Kada je bio u tajnoj vezi s Jelenom Karleušom, on je čak i njoj govorio da od svih pjevačica sa estrade Ceca jedino vrijedi. To je Karleuši smetalo, ali Vranješ za to nije mario. Nedavno je odlučio da napravi gala rođendansku zabavu i imao je nekoliko pjevača u opticaju, a prva na spisku mu je bila Ceca. Ona je profesionalac i zna se koliko traži za nastup, a pjevat će najvjerojatnije sat vremena. Kako sam čuo, za to će biti plaćena 50.000 eura. Ognjen o detaljima pregovara s njenim menadžerima'', priča izvor Kurira.

On kaže da će Ceca dobiti smještaj u najluksuznijem hotelu u Atini.

''Vranješ želi da maksimalno ispoštuje Cecu. Pjevačica će biti smeštena u jednom od najboljih hotela u samom centru Atine, i to u najskupljem apartmanu. Sa njom će tijekom boravka biti osiguranje i vozač. S obzirom na to da je specijalna gošća, Ceca bi se trebala oko ponoći pojaviti u restoranu i otpjevati svoj blok najvećih hitova. U Atinu stižu i Ognjenovi prijatelji iz Srbije, Bosne, Belgije i, naravno, tu će biti njegovi suigrači'', završava sugovornik spomenutog portala.

Ova saznanja potvrdio je i Vranješ.

''Tko ne želi da mu Ceca pjeva na rođendanu? Pregovori su tijeku. To je sve što imam za sad za reći.''

Kopirati
Drag cursor here to close