Putovanje pa studiranje

Vlasnica ''najboljeg tijela'' za Bljesak.info: Idem u Bollywood

Mlada Ivana već ima ponuđen velik broj svjetskih angažmana, no njoj je fakultet na prvom mjestu
Lifestyle / Zabava | 21. 12. 2017. u 08:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 
  / Ivana Perišić

''U petak putujem u Indiju, jer imam poziv za Bollywood'', rekla je  Ivana Perišić, ljepotica iz Banja Luke, koja je napravila veliki uspjeh na natjecanju Miss Model of the World, na kojem je predstavljala BiH, osvojivši titulu najboljeg tijela na svijetu.
 
Podsjetimo, do ove titule stigla je zahvaljujući gotovo dva milijuna glasova osvojenih putem interneta, dok je u sveukupnom plasmanu na ovom natjecanju zauzela šesto mjesto.
 
''Veliki broj svjetskih angažmana je već ponuđen, sada sve ovisi od mene i od mog vremena, jer kombiniram sve pomenute obveze sa mojim fakultetom  i u suštini balansiram, volim kada sam uspješna i na jednom i na drugom polju'', rekla je Ivana za Bljesak.info.
 
 
Perišić je ranije objasnila zašto je baš priželjkivala ovu titulu.
 
"Natjecanje 'Miss Model of the World' ima dugu tradiciju i zaista je cijenjeno, i dosta se ulaže u sam izbor. Prvih nekoliko dana sam provela u Hong Kongu, divan grad, cijelo vrijeme sam željela vidjeti na kom principu funkcioniraju njihovi ljudi. Ljubazni su, mirni, vrijedni i uvijek tu da pomognu", kazala je ona.
 
Kopirati
Drag cursor here to close