Uz prognozu

VIDEO | Pahulje u Čapljini

Inače, prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u utorak, 19. siječnja, u Bosni i Hercegovini će veći dio dana prevladavati pretežno sunčano vrijeme.
Lifestyle / Zabava | 18. 01. 2021. u 09:23 Bljesak.info
ČA::portal: Snijeg u Capljini 2021

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju u poslijepodnevnim satima pahulje snijega zabijelile su Čapljinu i okolicu, a snijeg je padao i u ostatku države.

Najviše snijega u Čapljini palo je između 15 i 16 sati, a dio snijega zadržao se i na tlu.

Inače, prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH u utorak, 19. siječnja, u Bosni i Hercegovini će veći dio dana prevladavati pretežno sunčano vrijeme. Više oblačnosti u jutarnjim satima na istoku Bosne. U večernjim satima naoblačenje u Hercegovini i jugozapadu Bosne.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -4°C, na krajnjem jugu zemlje od -4 do 0°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4°C, na jugu zemlje do 7°C.

U srijedu, 20. siječnja, pretežno oblačno se prognozira na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne bit će mala do umjerena oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0°C, na krajnjem jugu i lokalno u Krajini do 3°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9°C.

Pretežno oblačno vrijeme se prognozira se i u četvrtak, 21. siječnja, na području Hercegovine, zapada i jugozapada Bosne gdje lokalno može pasti malo kiše. U većem dijelu Bosne vladat će umjerena oblačnost.

Vjetar umjerene jačine, povremeno s jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 12°C, priopćeno je iz FHMZBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close