Oglasila se i na Instagramu

VIDEO: Kako je Madonna prevarila organizatore i pokazala palestinsku zastavu

''Natjecanje za pjesmu Eurosonga je nepolitički događaj i Madonni je to stavljeno dao znanja”, navedeno je u priopćenju.
Lifestyle / Zabava | 19. 05. 2019. u 17:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madonna, specijalna gošća, koja je nastupila prošle noći u finalu u Tel Avivu iskoristila je to da izrazi politički stav, navode izraelski mediji, prenosi Beta.

Dok je pjevala pjesmu ''Future'' oštre oči su mogle vidjeti da je dvoje njenih igrača okrenulo leđa i da je igračica imala palestinsku zastavu, a njen partner izraelsku, za što nisu dobili odobrenje organizatora. Oni su se držali za ruke kao gest koegzistencije, prenose mediji.

U službenom priopćenju Eurosonga navedeno je da to nije bio dio probe, kao i da to nisu odobrili organizator Europska radio difuzna unija (EBU), niti izraelski javni servis Kan. 

Foto: Screenshot/Youtube  / Madonnin nastup na Eurosongu

''Natjecanje za pjesmu Eurosonga je nepolitički događaj i Madonni je to stavljeno dao znanja”, navedeno je u priopćenju.

Nekoliko igrača nosilo je gas maske tijekom nastupa uz krune od cvijeća.

Prije nastupa je naglasila da ne treba podcjenjivati moć glazbe jer ''glazba spaja ljude'', o čemu govori i njen hit ''Music'' (…makes the people come together…) čiji je refren publika otpjevala zajedno sa njom.

Ljubitelji Eurosonga čuli su ''Like a prayer'', Madonnin hit koji ove godine slavi 30. rođendan, i novu pjesmu ''Future'' na kojoj joj gostuje reper Quavo iz sastava Migos.

I najvjerniji Madonnini fanovi moraju da priznaju kako je kraljica popa povremeno ''falširala''. Problemi sa tonom ili nešto drugo, doveli su to toga da Madonna nije zvučala najsjajnije u nekim trenucima.

Nastup kraljice popa, u trajanju od devet minuta, navodno je koštao između milijun i dva milijuna dolara.

Video: Madonna ESC 2019

Madonna i njena pratnja sa preko 100 ljudi stigla je u Izrael u privatnom avionu izraelsko kanadskog milijardera Silvana Adamsa koji je dijelom i financirao njen nastup, nadajući se navodno da će to doprinijeti pozitivnom imidžu Izraela kao domaćinu Eurosonga i interesu da se slično nadmetanje održi i u Sjevernoj Americi.

Madonnu su mnogi osudili jer je pristala da dođe i otpjeva dvije pjesme, a ona je izjavila da nikada neće dozvoliti da politika nadvlada glazbu, niti će podleći političkom pritisku ''sa bilo koje strane'', navodi Oslobođenje.

Madonna se oglasila na Instagramu te odgovorila svim kritičarima o njenom nastupu. 

 
 
 
View this post on Instagram

Madame Hears no Evil............... #future #eurovision #madamex

A post shared by Madonna (@madonna) on

Kopirati
Drag cursor here to close