Najavljujemo

Veliki koncert Massima Savića u Čapljini uoči Valentinova

u športskoj dvorani u Čapljini uoči Dana zaljubljenih, 8. veljače s početkom u 20 sati, nastupit će Massimo Savić, koji će zasigurno oduševiti svoje brojne obožavatelj(ic)e.
Lifestyle / Zabava | 28. 12. 2018. u 08:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Bljesak.info / Massimo dolazi u Čapljinu

''1 dan ljubavi'', ''Suze nam stale na put'', ''Iz jednog pogleda'', ''Ne dam grijehu na tebe'', ''Kladdim se na nas'',''Dodirni me slučjno'', ''Neka ti plove brodovi'' samo su neki od stihova kojima je dušu udahnuo Massimo i idealne su za Valentinovo koje nam se približava.

Naime, u sportskoj dvorani u Čapljini uoči Dana zaljubljenih, 8. veljače s početkom u 20 sati, nastupit će Massimo Savić, koji će zasigurno oduševiti svoje brojne obožavatelj(ic)e.

Ne treba sumnjati kako će popularni glazbenik prirediti pravi glazbeni spektakl za zaljubljene, ali i za one koji to nisu.

Isto tako, ne treba sumnjati kako će sportska dvorana u Čapljini 8. veljače biti najpopularnija destinacija u Hercegovini.

Massimo je definitivno najpopularniji pjevač u Hrvatskoj i regiji, a to je u svojoj dugogodišnjoj karijeri potvrdio uvijek dobro posjećenim koncertima, za koji se traži ulaznica više.

Dakle, Massimo će Valentinovo učiniti posebnim danom i ispričati bajkovitu glazbenu priču, prepunu ljubavnih stihova uz pokroviteljstvo Grada Čapljine.

Ulaznice će biti puštene u prodaju početkom siječnja 2019. godine.

Savjetujemo da ih kupite na vrijeme je je broj ulaznica ograničen.

Kopirati
Drag cursor here to close