Tarzan

Velika tragedija u obitelji popularnog glumca: Sin usmrtio majku!

Tijekom šezdesetih obožavale su ga žene zbog mišićavog tijela i atletskih sposobnosti. Ely je ulogu Tarzana glumio bez pomoći kaskadera, a to je uključivalo i scene s čimpanzama, tigrovima i drugim životinjama.
Lifestyle / Zabava | 17. 10. 2019. u 13:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Ron Ely kao Tarzan i sa suprugom Valerie

Suprugu Rona Elyja, glumca najpoznatijeg po ulozi Tarzana u seriji koja se emitirala od 1966. do 1968., izbo je na smrt njihov 30-godišnji sin u Santa Barbari, a nakon toga ubili su ga šerifovi zamjenici.

Kako pišu američki mediji, u utorak u 8 navečer po lokalnom vremenu pozvana je služba 911, a nakon dolaska ispred kuće Elyjevih, 30-godišnji Cameron Ely prijetio je šerifovim zamjenicima koji su pucali u njega.

Glumac Ron Ely (81) također je bio u kući kada se dogodio tragedija, no on nije ozlijeđen.

Foto: warnerarchive.com / Tarzan je jedno vrijeme bio među najpopularnijim imaginarnim junacima

Glumac nije bio popularan kao Johnny Weismuller, čija je uloga Tarzana i danas najpoznatija. No, tijekom šezdesetih obožavale su ga žene zbog mišićavog tijela i atletskih sposobnosti. Ely je glumio bez pomoći kaskadera, a to je uključivalo i scene s čimpanzama, tigrovima i drugim životinjama.

Njegov Tarzan je za razliku od prijašnjih bio fakultetski obrazovan mladić, kojem je bilo dosta civilizacije, pa se vratio u afričku džunglu gdje je odrastao.

Početkom 80-ih vodio je izbor za miss Amerike, a tamo je i upoznao suprugu Valerie (62), koja je bila miss Floride. Imali su troje djece.

Kopirati
Drag cursor here to close