Stadion Babovac

Večeras dugoočekivani koncert Halida Bešlića u Ljubuškom

Stadionski ulaz na koncert otvara se u 19.30, dok će koncert započeti u 20,30 sa grupom Sinergija.
Lifestyle / Zabava | 01. 07. 2021. u 07:47 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na stadionu Babovac večeras počinje koncert koji je publika, ali i legenda bh glazbene scene, Halid Bešlić, dugo očekivala.

Bit će ovo prvi izvođačev susret s publikom nakon dugo vremena, ali i odlična glazbena večer u kojoj će, osim Halida, nastupiti odlična grupa Sinergija, te Valentino Perutina.

Stadionski ulaz na koncert otvara se u 19.30, dok će koncert započeti u 20,30 sa grupom Sinergija.
Legenda narodne glazbe Halid Bešlić jedan je od umjetnika čija popularnost ne jenjava, a njegove pjesme jednako su uspješne kod starije, kao i mlađe publike. U svojih više od 40 godina pjevačke karijere objavio je više od 20 albuma, a u svom opusu ima gotovo 200 pjesama.

„Koje će izabrati za publiku u Ljubuškom, jedva čekamo čuti večeras. Iz ovako bogatog opusa, sigurno neće biti lako izabrati. Na facebook stranici organizatora u tijeku je zanimljiva nagradna igra. Naime, tko pogodi s kojom pjesmom će Halid započeti svoj koncert, ima priliku dobiti VIP ulaznice za neki od narednih koncerata u našoj organizaciji“, kazali su organizatori.

Ulaznice se danas mogu kupiti u caffe bar Bell Ami (Ljubuški), Grand caffeu (Posušje), info pultu Mepas Mall-a (Mostar) i na samom ulazu u stadion od 19 sati.

Koncert će se održati pod generalnim sponzorstvom BH Telecoma koji svoju društvenu odgovornost iskazuje kroz potporu svim važnim kulturnim manifestacijama u zemlji, pa tako i ovom događaju.

Kopirati
Drag cursor here to close