Otporna na smrt

Valjda samo mačke imaju više života od glumice Sharon Stone

Kaže da je tri puta izbjegla smrt, a ako mačka ima devet života, onda Sharon ima najmanje četiri. “S 14 godina slučajno sam ozljedila vrat i umalo iskrvarila, jer mi je konopac za sušenje odjeće napravio rez samo centimerat od vratne vene"...
Lifestyle / Zabava | 11. 08. 2020. u 14:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Fox News / Glumica Sharon Stone

Devedesetih je Sharon Stone bila na vrhuncu slave, a mnoge su joj kolegice zavidjele jer se činilo da joj je život udijelio štošta za što je druge zakinuo – pamet (natprosječno je inteligentna), ljepotu, slavu, novac, zgodne muškarce…

No, u nedavnom intervjuu za engleski tabloid The Sun 62-godišnja glumica otkrila je kako je privatno prošla kroz nekoliko prilično mračnih i zastrašujućih epizoda.

Kaže da je tri puta izbjegla smrt, a ako mačka ima devet života, onda Sharon ima najmanje četiri.

“S 14 godina slučajno sam ozljedila vrat i umalo iskrvarila, jer mi je konopac za sušenje odjeće napravio rez samo centimerat od vratne vene", ispričala je.

"Drugom prilikom me pogodio grom. Bila sam kod kuće i punila peglu vodom, držeći jednom rukom slavinu, a drugom peglu. Odjednom je bunar za vodu pogodila munja. Udar me odbacio nekoliko metara, proletjela sam kroz cijelu kuhinju i zabila se u frižider. Srećom, kod kuće je bila moja majka Dorothy koja me je spasila”, prepričala je Sharon Stone. 

Video: Sharon Stone Iconic Basic Instinct Cross Legs 

Treći susret sa smrću imala je 2001. kad je doživjela strašan moždani udar, nakon čega je provela devet dana u bolnici.

“Osjećala sam se kao da me netko upucao u glavu”, priznaje Stone, koja je prošla kroz tešku sedmosatnu operaciju tijekom koje su joj u mozak ubačene 22 posebne spirale.

Preživjela je, iako su joj liječnici u prvi tren za to davali samo 1 posto šanse.

Nakon moždanog udara karijera Sharon Stone bila je u pitanju. Morala je izdržati godine naporne terapije.

"Moj govor, moj sluh, hodanje ... sve. Cijeli život bio mi je izbrisan. Dugo sam mislila da ću umrijeti, čak i nakon što sam došla kući".

Čudo se dogodilo i već 2003. godine u filmu "Cold Creek Manor" dobila je glavnu ulogu. 

Video: Top 10 Sharon Stone Performances

Međutim, trebalo joj je ukupno sedam godina da se potpuno oporavi. Za to se vrijeme također morala boriti s razvodom i pravom starateljstva.

Sharon sa svojim tadašnjim, drugim suprugom, američkim novinarom Phil Bronsteinom ima posvojenog sina Roana (20).

"Morala sam izmijeniti svoju kuću. Izgubila sam sve što sam imala, od pokušaja zadržavanja starateljstva nad mojim sinom do mogućnosti funkcioniranja, da bih ponovno mogla raditi. Izgubila sam svoje mjesto u poslu. Bila sam zaboravljea", sjeća se glumica tih teških vremena.

“Imam veliku sreću što sam živa. Ponekad pomislim: ‘kako ću umrijeti sljedeći put? Vjerojatno će se desiti nešto veoma dramatično i ludo’“, šali se glumica, koja je danas dobrog zdravlje te je upravo završila snimanje nove Netflixove serije Ratched koja je spinoff kultnog filma Let iznad kukavičjeg gnijezda. 

Kopirati
Drag cursor here to close