Pogođena vatrometom!

Užasna nesreća: Pop zvijezda poginula na pozornici tijekom nastupa!

Svjedoci tvrde kako su čuli glasnu eksploziju i vidjeli pjevačicu kako leži na pozornici prije nego što je povučen zastor.
Lifestyle / Zabava | 03. 09. 2019. u 13:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Joana Sainz García/Facebook / Joana Sainz Garcia

Nadarena španjolska pjevačica i plesačica, 30-godišnja Joana Sainz, izgubila je život tijekom nastupa na pozornici, usred bizarne nesreće s vatrometom pred užasnutim obožavateljima u gradu Las Berlanas, koji se nalazi u okolici Madrida, prenosi britanski Mirror.

Naime, Joana je nastupala sa španjolskim bendom Super Hollywood Orkestrom kada je najednom došlo do eksplozije spremnika s vatrometom, koji ju je pogodio u trbuh i nanio joj teške ozljede koje su, nažalost, bile kobne. Sve se odvijalo pred očima tisuću gledatelja. Nakon što se ozlijeđena pjevačica srušila na pod, na pozornici je povučena zavjesa i odmah joj je pružena liječnička pomoć.

U nesvijesti je prevezena u bolnicu, gdje je preminula.

Svjedoci tvrde kako su čuli glasnu eksploziju i vidjeli pjevačicu kako leži na pozornici prije nego što je povučen zastor.

Foto: Orquesta Super Hollywood / Joana Sainz sa španjolskim bendom Super Hollywood Orchestra 

"Bile su dvije rakete i jedna od njih je pogodila pjevačicu u područje abdomena", izjavio je jedan od svjedoka.

U tijeku je istraga nesreće koja bi trebala utvrditi sve okolnosti zbog kojih je do nje došlo.

Promotor nesretno preminule pjevačice i grupe s kojom je nastupala Super Hollywood Orchestra, Isidro Lopez je u šoku te tvrdi kako mu nije jasno što je to pošlo po zlu. Rekao je kako ovakve nastupe rade već pet, šest godina, a vatromet je dizajniran da sagori nakon 15 do 20 sekundi.

“Cijela obitelj Prones, partneri, umjetnici, prijatelji, suradnici vrlo su tužni i prestrašeni zbog gubitka naše suradnice i prijateljice Joane Sainz, plesačice i koreografkinje Super Hollywood Orchestra. Iskreno cijenimo svu ljubav koju primamo u ovim teškim trenucima”, napisao je na svojoj Facebook stranici.

Kopirati
Drag cursor here to close