Queen

'Bohemian Rhapsody' dobija nastavak

Vijest je potvrdio i menađer grupe Jim Beach. Potaknuti velikim uspjehom filma May, Beach i Singer namjeravaju ekranizirati još jednu priču iz duge karijere banda, koji je opstao i nakon Freddijeve smrti.
Lifestyle / Poznati i slavni | 15. 03. 2019. u 08:09 Bljesak.info
Kopirati

Višestruko nagrađivani film o legendarnom pjevaču Queen Freddiju Mercuryu 'Bohemian Rhapsody'uskoro će dobiti i nastavak.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Austrijski redatelj Rudi Dolezal redatelj bio je dugogodišnji prijatelj Freddieja Mercuryja i autor nekih njihovih video-spotova, a za američke medije je otkrio da gitarist benda Brian May i redatelj filma Bryan Singer namjeravaju snimiti i nastavak filma.

Video: Vijest je potvrdio i menađer grupe Jim Beach. Potaknuti velikim uspjehom filma May, Beach i Singer namjeravaju ekranizirati još jednu priču iz duge karijere banda, koji je opstao i nakon Freddijeve smrti.

Film »Bohemian Rhapsody« zaradio je više od 870 milijuna dolara i postao je najunosniji biografski film svih vremena. U veljači je osvojio četiri Oscara, uključujući i onu za glavnog glumca koja je pripala Ramiju Maleku, prenosi Hina.

Kopirati