Princeza Eugenie

Unuka kraljice Elizabeth se vjenčala u dvorcu Windsor

Princeza Eugenie, unuka kraljice Elizabeth, vjenčala se u dvorcu Windsor
Lifestyle / Zabava | 12. 10. 2018. u 16:41 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Princeza Eugenie, unuka britanske kraljice Elizabethe II, vjenčala se za svog dugogodišnjeg mladića Jacka Brooksbanka u petak u istoj kraljevskoj kapeli u dvorcu Windsor u kojoj su se princ Harry i Meghan, vojvotkinja od Sussexa, vjenčali u maju.

Kraljica, kojoj su 92 godine, nazočila je ceremoniji s 97-godišnjim suprugom, princom Philipom, vojvodom od Edinburgha.

Slavni operski tenor Andrea Bocelli pjevao je "Ave Maria" nakon razmjene bračnih zavjeta Eugenie (28) i Brooksbanka (32).

Publika koja je nazočila vjenčanju bila je, međutim, mnogo manja nego u svibnju, dok je samo jedna britanska TV stanica ITV prenosila događaj uživo.

Nekoliko slavnih osoba nazočilo  je ceremoniji u kapeli St. Georgea, među kojima su bili modeli Kate Moss i Naomi Campbell, i pjevači James Blunt i Robbie Williams.

Williamsova kćerka Theodora i prince George i princeza Charlotte - djeca princa Williama i Kate, vojvotkinje od Cambridgea - bile su među djeverušama i pratiteljima mladenaca na vjenčanju.

Eugenie je peta u liniji naslijeđivanja trona, iza svog ujaka, princa Charlesa, njegovih sinova princa Williama i princa Harryja, i njene sestre Beatrice, prenosi dpa.

Kopirati
Drag cursor here to close