Seksualni nasilnik

Uhićen glumac iz "Zvjezdanih staza" zbog optužni za silovanje

Riječ je o mladim glumicama koje su u njegov dom u Nothing Hillu dolazile na privatne satove, među ostalim, i na vježbanje ljubavnih scena.
Lifestyle / Zabava | 30. 07. 2019. u 22:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Getty Images / Chris Obi

Glumac koji je našim gledateljima poznat po ulozi klingonskog vođe T’Kuvme u seriji “Star Trek: Discovery”, Chris Obi (51), uhićen je na aerodromu u Heathrowu, nakon što ga je šest mladih glumica optužilo za silovanje ili pokušaj silovanja, piše The Sun.

Obi, čije je pravo ime Christopher Ogugua, uhićen je pod sumnjom da je između srpnja 2012. i kolovoza prošle godine silovao jednu te seksualno zlostavljao pet mladih kolegica starih jedva 20 godina koje su kod njega dolazile na privatne sate glume.

Riječ je o mladim glumicama koje su u njegov dom u Nothing Hillu dolazile na privatne satove, među ostalim, i na vježbanje ljubavnih scena.

The Sun piše i kako Obi predaje na koledžima Kensington i Chelsea, ali prijave se (zasad) odnose samo na privatne satove.

On sve poriče, a pušten je uz jamčevinu.

“Optužbe je podnijelo šest žena i odnose se na odvojene incidente koji su se navodno dogodili na adresi u području Notting Hilla”, priopćili su iz policije.

Foto: Netflix / Chris Obi u "Star Treku"

Osim u seriji "Star Trek", Chris Obi pojavio se i u serijama "American Gods" i "Doctor Who". Sa Charlize Theron je glumio u filmu "Snow White and the Huntsman", a sa Scarlett Johansson u "Ghost in the Shell".

U njegovu kratkom filmu "Perfect", kojeg je napisao i režirao, glumili su Poppy Delevigne, Gemma Arterton i Tom Hardy.

Kopirati
Drag cursor here to close