Lana Gojak

Udala se 'ružna Nina'

Zahvalila se i Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Trstu što su im pomogli u tome da se njihova 'suluda' ideja ostvari preko noći.
Lifestyle / Zabava | 27. 08. 2019. u 13:48 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Lana Gojak (35) na Instagramu je potvrdila da se u ponedjeljak udala za redatelja Sinišu Bajta (43) u Trstu.

Objavila je fotografiju ženskih i muških cipela, sebe u bijeloj haljini s buketom, a potom i s novopečenim suprugom, piše 24 sata.

''Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna!'', napisala je glumica.

Foto: Instagram / Vjenčanje Lane Gojak

Zahvalila se i Generalnom konzulatu Republike Hrvatske u Trstu što su im pomogli u tome da se njihova 'suluda' ideja ostvari preko noći.

Na slavlje je pozvala kolegicu Rominu Vitasović Lučić i Anu Maras Harmander (38), koja se pohvalila fotografijom na kojoj je pozirala u ružičastoj haljini s buketom.

Siniša i Lana slučajno su se upoznali i to dok se ona useljavala, a on iseljavao iz podstanarskog stana, piše 24 sata.

''Odmah je zaiskrilo između nas, ali spojili smo se nekoliko godina poslije. Naletjeli smo jedno na drugo tijekom izlaska, pozvao me na izložbu i to je bilo to'', otkrila je Lana u ranijem intervjuu za Story. Tada je ispričala da ju je redatelj osvojio samouvjerenošću, humorom i toplinom.

Gojak je poznata po ulozi u seriji 'Ne daj se, Nina' u kojoj je glumila Ninu Brlek, djevojku neugledne vanjštine, ali obrazovanu i inteligentnu.

Kopirati
Drag cursor here to close