Stali pred oltar

U Livnu se vjenčao sportski novinar HRT-a

Ante Brkljačić, sportski novinar HRT-a, i njegova odabranica, diplomirana ekonomistica Marija Badrov, ovog su vikenda ozakonili svoju ljubav.
Lifestyle / Zabava | 02. 10. 2017. u 18:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ante Brkljačić, sportski novinar HRT-a, i njegova odabranica, diplomirana ekonomistica Marija Badrov, ovog su vikenda ozakonili svoju ljubav. Nakon godinu i pol dana veze mladi par je shvatio da nema više što čekati i stao je pred oltar, piše Story.hr.

Suze radosnice krenule su mnogim gostima, a prije svega Antinim roditeljima Mili i Ivanki, te Marijinima, Zborki i Tonki.  Kumovi mladencima bili su njihovi dugogodišnji prijatelji, Tomislav Tica, privatni poduzetnik iz Zagreba, i Kristina Marelja, doktorica medicine.

Brojni članovi obitelji, daljnja rodbina, prijatelji i kolege, točnije njih 600, bili su svjedoci dana kojeg će Ante i Marija vječno pamtiti. Za mjesto gdje će ozakoniti svoju ljubav Ante i Marija odabrali su Livno, a među brojnim uzvanicima bili su i novinarovi brojni kolege.

Tako su to večer s mladencima ljubav slavili i Stjepan Balog, Mihovil Horvat, Hrvoje Hrengek, Luka Petrinac, Damir Salamon, Luka Maloča i Boris Jelavić.

Da nitko od gostiju ni ne pomišlja na cjelovečernje sjedenje, pobrinuo se pjevač Joško Čagalj Čole koji je uzavrelu atmosferu održavao do samog fajrunta.

Kopirati
Drag cursor here to close