Sea Dance festival u Budvi

U četvrtak počinje finale ljeta uz najveću žurku na Jadranu!

Finale festivalskog ljeta i morska glazbean avantura uz sedmo izdanje Sea Dance festivala – dobitnika nagrade za najbolji europski festival, počinje u četvrtak!
Lifestyle / Zabava | 24. 08. 2021. u 13:58 Bljesak.info
Sea Dance Festival 2019

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finale festivalskog ljeta i morska glazbean avantura uz sedmo izdanje Sea Dance festivala – dobitnika nagrade za najbolji europski festival, počinje u četvrtak!

Na budvanskoj plaži Buljarica od 26. do 29. kolovoza, nastupit će vodeće svjetske i regionalne glazbene zvijezde elektronske, trap/hip hop i rock scene, kao što su Boris Brejcha, Maceo Plex, Tale Of Us, Meduza, Satori i  Topic, koji u Crnu Goru dolaze po prvi put, kao i imena poput Senidah, Bajage i Instruktora, Vojka V, Who See, Sajsi MC, Tijane T i mnogih drugih koji drže sam vrh ovdašnje glazbene scene.

Festival će se održati u skladu sa sigurnosnim protokolom, na osnovu kojeg će ulaz na festival biti ograničen na posjetitelje koji imaju dokument da su primili najmanje jednu dozu cjepiva protiv Covida-19 ili da su preležali virus, zatim na one koji imaju negativan PCR, odnosno antigenski brzi test-BAT.

Također, za one koji ne posjeduju navedenu dokumentaciju, ispred festivalskih kapija bit će organizirano brzo antigensko testiranje po povlaštenoj cijeni od pet eura.

Sea Dance festival pokrenuo je i kampanju za cijepljenje mladih u Crnoj Gori, u sklopu koje svi koji se do 24. kolovoza  cijepe na jednoj od 23 lokacije širom Crne Gore, dobivaju ulaznicu za otvaranje festivala, u četvrtak, 26. kolovoza.

Video: Sea Dance Festival 2019

Velike glazbene zvijezde na plaži Buljarica!

Plaža Buljarica, predivna pješčana i šljunkovita obala dugačka više od 2 km, predstavlja ljepotu netaknute prirode jadranske obale. Na samo pola sata vožnje od  budvanskog Starog grada, savršena je lokacija za duge ljetne festivalske noći.

Na Visa DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality bini prvog festivalskog dana, u četvrtak 26. kolovoza, posjetitelji će moći da uživaju u nastupima: Meduze, Satorija, Bajage i Instruktora, benda Parampaščad, Rudhamana i Raya.

Na Play Radio Stage powered by Guarana bini za DJ pultom će se smjenjivati: Stanco b2b CHBX, Baćko, Shar, Mirko & Meex, GileRz i Rudhaman.

Drugog festivalskog dana, u petak 27. kolovoza, na glavnu binu stižu: Maceo Plex, Tijana T, Vojko V, Fox i Surreal, Muha, lokalci Raven TK u b2b setu sa Proximusom i Radio Katakomba, dok će na drugoj pozornici glazbu puštati: Kingja, John-K, Nessuno, Divolly & Markward, Novak, Bodzie i Buba b2b Lerr.

Trećeg dana festivala, u subotu 28. kolovoza će nastupiti Tale Of Us, Sajsi MC, Klinac, Ognjen i domaćini Audiostorm, P.S., O.G. feat Distortion i Necke. Uz lokalne DJ-eve koji će svirati na drugim binama, u sastavu: Lazar, Toxido, Just Ćoske, NIGEL, Millok i Mr Lekka.

Posljednji festivalski dan, nedjelju 29. kolovoza, VISA DANCE PARADISE powered by Budva Tourism Organisation of Budva Municipality stejdž obilježit će gostovanja Borisa Brejche, Topica, Ann Clue, Senide, Who See, z++ i 84Bit.

S Play Radio powered by Guarana bine čut će se glazbeni izbor od strane DJ-eva: Luka Tarle, Vlado Milanović, Marko Milanović, Vandal Steve, Prodžekt Sataraš, Flirt More i Oak Brothers.

Na Tuborg Open Silent Dance bini, tijekom četiri festivalska dana glazbu će puštati: DJ Dirty, DJ Milan Kovačević, DJ Babylon Fish i DJ One for All.

Detaljna satnica nastupa na ovogodišnjem Sea Dance festivalu već je dostupna i može se pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close