Otkad Bradu ne suče pitu...

Tužno joj je sve: Usamljenički život glumice Angeline Jolie

Čak je i njezin odnos s ocem Jonom Voightom prilično hladan, a jedina osoba koja joj je bila oslonac, prijatelj, ljubavnik, kolega u poslu i biće od apsolutnog povjerenja, Brad Pitt, otišla je iz njezina života.
Lifestyle / Zabava | 26. 10. 2018. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Angelina Jolie koliko god da je poznata po svome socijalnom angažmanu i brizi za ljude kojima je potrebna neka vrsta pomoći, po svojoj je prirodi prilično usamljena i zatvorena osoba, kad se radi o najintimnijim sferama života.

Poznavatelji ove filmske zvijezde kažu kako ona ima iznimno malo prijatelja te da je njezin život nakon rastave od Brada Pitta uistinu samovanje.

Čak je i njezin odnos s ocem Jonom Voightom prilično hladan, a jedina osoba koja joj je bila oslonac, prijatelj, ljubavnik, kolega u poslu i biće od apsolutnog povjerenja, Brad Pitt, otišla je iz njezina života.

Nakon pokretanja brakorazvodne parnice jedina osoba s kojom redovitije kontaktira je njezina odvjetnica, kazao je jedan od ljudi iz bližeg kruga glumice.

"O važnim životnim stvarima ne razgovaram s puno ljudi. Zapravo, razgovaram jedino s Bradom. Da, on je jedina osoba s kojom istinski razgovaram", izjavila je Angelina svojedobno za Marie Claire, dok je još bila u braku s Pittom.

Sad kad Brada Pitta više nema u njezinome život, šestoro djece (Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox i Vivienne) su jedine osobe s kojima provodi više vremena. Naravno, s djecom ne može pričati o svemu onome što ju tišti, jer za neke razgovore naprosto trebaš iskrene prijatelje i djecu ne želiš time opterećivati.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

What’s your favorite scene from The Tourist?

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolieofficial)

"U novije vrijeme je Angelini postalo jasno koliko je prazan njezin život bez Brada Pitta", kazao je neimenovani izvor za Hollywood Life.

"Prošla je svih sedam faza tugovanja nakon razilaska s njim, a faza bijesa bila je najintenzivnija", kazao je dalje.

Sve te emocije navrle su iz prostog razloga što joj je rastava od supruga Brada iznimno teško pala.

"Njih su dvoje dijelili toliko dobrih zajedničkih vremena, a da se ne govori o šestero djece koju su zajednički podizali. Još uvijek jedan veliki dio nje vjeruje kako je on ljubav njezina života i njezina istinska srodna duša".

Čini se kako u ratu ruža koji još traje, Angelina Jolie i dalje nije spremna na neku novu, ozbiljnu vezu. Glumica si teško može zamisliti nekog partnera koji nije Brad Pitt.

"Angelina mrzi vjerovati kako nikad više neće susresti nekoga. Ali, u stvarnosti ona nema predodžbu o tome kako bi ta osoba, koja nije Brad Pitt, trebala izgledati. Ipak, jasno joj je da je vlak u kojem je Brad otišao dalje", kaže sugovornik časopisa.

Kako bi se lakše nosila sa svim mislima koje joj prolaze kroz glavu, Angelina se opet ponajviše posvetila radu. Iz luksuzne vile u Los Angelesu, vrijedne 25 milijuna eura, izlazi jedino u pratnji djece. Ujedno se ponovno posvetila i svome radu UNHCR-ove specijalne izaslanice te je u južnoameričkoj državi Peru posjetila izbjeglice iz Venezuele.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

“I don't think the money people in Hollywood have ever thought I was normal, but I am dedicated to my work and that's what counts.” – Angelina Jolie

Objavu dijeli Angelina Jolie (@angelinajolieofficial)

Kopirati
Drag cursor here to close