U svom stilu

Trump bez dlake na jeziku: "Meghan je zlo"

Trump tvrdi kako je Meghan vrlo moćna osoba koja je jednim potezom kadra uništiti nečiju karijeru.
Lifestyle / Zabava | 15. 03. 2021. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ona nije dobra! Rekao sam to i prije, a sada svi vide da sam bio u pravu - kazao je Donald Trump o Meghan Markle nakon što su ona i princ Harry otvorili dušu i srce pred Oprah Winfrey i televizijskom publikom cijelog svijeta.

No, bivši američki predsjednik Meghan Markle ne smatra samo zločestom.

Po njemu, ona je i vrlo moćna osoba koja je jednim potezom kadra uništiti nečiju karijeru.

Barem tako proizlazi iz onog što je kazao Trumpov bivši viši savjetnik Jason Miller tijekom nastupa u podcastu Stevea Bannona:

"Kad sam jutros razgovarao s predsjednikom, on mi je rekao: 'Sad se pokazalo kakva je Meghan. Ali ako kažeš išta negativno o njoj, uništit će te. Pogledaj Piersa", prenosi Daily Mail Millerovu izjavu i podsjeća kako je britanski voditelj Piers Morgan dao otkaz u emisiji 'Good Morning Britain' jer su ga napadali zbog negativnih izjava o Meghan Markle, prenosi Jutarnji.hr.

Trump, baš kao ni Piers, nije očaran likom i dijelom supruge princa Harryja. Prije pola godine, nakon što su vojvoda i vojvotkinja od Sussexa na Time TV-u govorili o važnosti glasanja na američkim predsjedničkim izborima, kao i o borbi protiv govora mržnje na društvenim mrežama te dali naslutiti kako će svoj glas pokloniti Joeu Bidenu, Trump se poput stršljena okomio na Meghan Markle:

"Nisam obožavatelj Meghan Markle. Želim Harryju puno sreće s njom u braku jer će mu sigurno trebati", kazao je potkraj rujna Trump na konferenciji za medije u Bijeloj kući.

A da zna tko je bio uz njega kada mu je bilo teško, pokazao je ovih dana i američki predsjednik Joe Biden, inače veliki prijatelj princa Harryja.

Njegov stav novinarima je prenijela glasnogovornica Bijele kuće, Jen Psaki:

"Predsjednik vjeruje u činjenicu da je potrebna iznimna hrabrost za izaći pred javnost i progovoriti o vlastitim borbama s mentalnim zdravljem te ispričati svoju priču", rekla je Psaki na pitanje ima li američki predsjednik Joe Biden svoj stav o intervjuu koji su dali Meghan i Harry.

Kopirati
Drag cursor here to close