Probudi se Teturavi

Trump uzvraća udarac: De Niro ima nizak IQ

De Niro je tijekom ceremonije dodjele nagrade Tony, na pozornici njujorškog Radio City Music Halla, najavljujući glazbenika Brucea Springsteena iznenada uzviknuo: 'Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa!'.
Lifestyle / Zabava | 13. 06. 2018. u 11:45 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki predsjednik Donald Trump uzvratio je na prostački napad Oscarom nagrađenog glumca Roberta De Nira te ga nazvao 'osobom s vrlo niskim kvocijentom inteligencije', prenosi u srijedu Reuters.

De Niro je tijekom ceremonije dodjele nagrade Tony, na pozornici njujorškog Radio City Music Halla, najavljujući glazbenika Brucea Springsteena iznenada uzviknuo: »Reći ću samo jednu stvar. J***š Trumpa!«. Svečanost se prenosila u živo, a nagrade Tony daju se za najbolje predstave na Broadwayu i prošle ih je godine gledalo šest milijuna ljudi, prenosi Hina.

Dva dana nakon De Nirova ispada, Trump je kazao da je vidio taj isječak i da »istinski vjeruje da je glumac možda bunovan jer pati od ozljede mozga«.

''Robert De Niro, osoba s vrlo niskim kvocijentom inteligencije, primio je u filmovima previše udaraca u glavu od pravih boksača. Gledao sam ga sinoć i istinski vjerujem da je možda bunovan i glavinjav zbog ozljede mozga'', napisao je Trump na Twitteru.

''Pretpostavljam da ne shvaća da je stanje ekonomija bolje nego ikada, zaposlenost je rekordno visoka, a mnoge kompanije se vraćaju u zemlju. Probudi se Teturavi''!, dopisao je Trump.

Proslavljeni holivudski glumac, De Niro je dobio Oscara za ulogu američkog boksača Jakea LaMotte u filmu »Pobješnjeli bik« iz 1980. U boksački ring se vratio 2013. u filmu »Grudge Match«, a 2016. u filmu »Hands of Stone« je glumio boksačkog trenera.

Kopirati
Drag cursor here to close