Rodio se sin

Treće pa muško: Gareth Bale postao otac malog Axela Charlesa

Par već ima dvije curice koje se zovu Alba Violet (5) i Nava Valentina (2). Gareth i Emma namjeravaju ove godine stupiti u brak, u neimenovanom dvorcu u Italiji.
Lifestyle / Zabava | 08. 05. 2018. u 13:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napadač Reala iz Madrida, Velšanin Gareth Bale, postao je danas po treći put otac. Njegova zaručnica Emma Rhys-Jones rodila je sinčića koji se zove Axel Charles.

"Radosni smo što jutros možemo pozdraviti u našoj obitelji sinčića Axela Charlesa Balea", napisao je Gareth Bale uz sliku uz sliku bebe na Twitteru.

Par već ima dvije curice koje se zovu Alba Violet (5) i Nava Valentina (2). Gareth i Emma namjeravaju ove godine stupiti u brak, u neimenovanom dvorcu u Italiji. Radi se očito o popularnom mjestu za ženidbe britanskih nogometaša, jer je prije četiri godine na istome mjestu sudbonosno DA kazao i Theo Walcot, bivši Baleov suigrač iz Southamptona, piše The Sun.

Bale i njegova zaručnica upoznali su se prije deset godina, a njihova je ljubav dosad odoljela mnoštvu izazova i obiteljskih nezgoda, o čemu su mediji ranije redovito pisali. Naime, obitelj Emme Rhys-Jones prilično je, blago rečeno, nestašna.

Što se tiče imena bebe, Axel Bale, većina fanova smatra to dobrim izborom, sudeći po komentarima na društvenim mrežama.

Kopirati
Drag cursor here to close