Bez luksuza

Treće dijete Williama i Kate nosit će staru odjeću svoga brata i sestrice

"Dijete će dobiti odjeću koju su nosili George i Charlotte, a također i njihove igračke", ispričao je jedan od članova njihova tima za Us Weekly.
Lifestyle / Zabava | 19. 02. 2018. u 21:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi britanski kraljevići William i Kate očekuju u travnju svoje treće dijete, a oči tamošnje (i ne samo tamošnje) javnosti neumorno prate svaki detalja ''u iščekivanju malog princa ili princeze".

I dok se roditelji užurbano pripremaju za svoju prinovu, mediji pišu kako će nova beba dobiti posebnu sobu u njihovome dvorcu, kao što uostalom i dolikuje kraljeviću ili kraljevni, ali Kate i William su poručili kako ne žele nabavljati nikakvu luksuzno opremu za treće dijete, jer  postoji već dovoljno stvari koje su nosili mali George i Charlotte, tako da trećem djetetu ne treba ništa novo.

U Kensington palači će jedino apartman 1A, u kojem kraljevski par živi sa svoje dvoje djece, biti preuređen u sobu za bebu.

"Dijete će dobiti odjeću koju su nosili George i Charlotte, a također i njihove igračke", ispričao je jedan od članova njihove posluge za Us Weekly.

Princ William inače često napominje kako je za njega prava noćna mora razmaziti vlastitu djecu. Vojvotkinja Kate također je veliki pristalica prirodnog odrastanja djece u obiteljskom okruženju, gdje su važne neke druge stvari, a ne sjaj skupocjenih predmeta.

Zbog svega toga njih dvoje će i dalje sami odgajati svoju djecu i ni s dolaskom nove bebe neće tražiti dodatnu pomoć sa strane.

"Kate smatra kako bi još jedna dadilja bila suvišna", kazao je sugovornik magazina Us Weekly.

Mali George već ide u školu, a kćerkica Charlotte u vrtić, tako da će se Kate i dalje oslanjati samo na dadilju Mariju Borrallo i jednu domaćicu u palači.

Što se tiče samo dolaska nove bebe na svijet, kraljevski par je već u klinici "St. Mary's" rezervirao sve što je potrebno za porod, a dr. Alan Farthing će se i ovaj put postarati da sve prođe u najboljem redu, kao i kod rođenja Georgea i Charlotte.

Kako bi vodio porod trećeg kraljevskog djeteta, dr. Farthing je čak prolongirao i svoj odlazak u mirovinu, koji je također bio planiran za travanj.

Kopirati
Drag cursor here to close