Preminuo

Tony Cetinski autom naletio na muškarca koji je ležao na cesti

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu.
Lifestyle / Zabava | 03. 11. 2017. u 17:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Sudjelovao sam u nesretnom slučaju za koji nisam odgovoran. Siguran sam kako će policija to i potvrditi nakon očevida'', kratko je nakon nesreće kazao pjevač Tony Cetinski (48). 

Pod kotačima njegova Mercedesa u Pustoj ulici u Rovinju u petak oko 14 sati ležao je beživotno muškarac, pišu 24sata.hr.

Kako bi došli do njega, morali su zvati vatrogasce, koji su podignuli automobil i izvukli nesretnika. Prema prvim informacijama, muškarac je bio u kafiću koji se nalazi u neposrednoj blizini mjesta nesreće.

Pregaženi muškarac navodno je izašao iz kafića te je ležao na cesti u trenutku u kojem je naišao Tony u automobilu. Na mjesto događaja izašli su i rovinjski policajci.

''Potresen sam i nemam riječi kojima bih opisao najgori dan u životu koji čovjek može proživjeti'', kazao  je šokirani Tony.

Sve okolnosti ove tragične nesreće još se utvrđuju, a nakon završenog očevida i obdukcije trebalo bi se znati je li muškarac već bio mrtav kad ga je Tony pregazio. Ono što je sigurno, riječ je o vrlo uskoj uličici u kojoj nije moguće brzo voziti.  

Kopirati
Drag cursor here to close