Face

Tonći Huljić i Miro Gavran kod Čovića

Što su velikan hrvatske drame i tvorac melosa koji ljulja Balkan radili kod čelnika HDZ-a za sada nije poznato.
Lifestyle / Zabava | 29. 10. 2018. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatski glazbenik Tonči Huljić i pisac Miro Gavran boravili su u ponedjeljak u uredu hrvatskog člana Predsjedništva BiH u Mostaru.

Foto: Bljesak.info / Neobičan susret u Mostaru

Što su velikan hrvatske drame i tvorac melosa koji ljulja Balkan radili kod čelnika HDZ-a za sada nije poznato.

Inače, Huljić i Gavran surađivali su na mjuziklu 'Pacijenti'. Huljić je u intervjuu za hrvatsko izdanje Večernjeg lista rekao kako su se Gavran i on ''nanišanili kao tandem''.

''Ovo je za nas bila nova forma i ja sam dosta stvari naučio. A što se tiče inspiracije – nema samo ova država ekskluzivnost na budalaštine; i u svim ostalim zemljama budalaštine su postale trend i pravilo. Cijela se civilizacija polako urušava, na površinu isplivava ono najlošije od ljudi. Većina je puno benevolentnija i dobrohotnija u odnosu na tu malu skupinu ljudi koja je glasna i laprda. U svakom trenutku ta glasna manjina uzme batinu u ruke, to je bilo tako u svakoj povijesnoj etapi, a to se događa i sada. Cijeli je svijet u rasulu i bojim se da oni koji su planirali to rasulo nisu računali na to da će sve otići ovako daleko, pa čak ugroziti i njihove interese'', rekao je Huljić.

Tim koji stoji iza mjuzikla su  libretist Miro Gavran, autor glazbe Tonči Huljić, autorica tekstova Vjekoslava Huljić i redatelj Igor Barberić.

Kopirati
Drag cursor here to close