Austrija u vijećnici

Tko je sve zaplesao na balu u Sarajevu?

Spoj glamura, elegancije i romantike još jednom je posjetitelje ostavio bez riječi, a organizatore je obradovala činjenica da ovaj kulturni događaj polako postaje tradicionalan.
Lifestyle / Zabava | 09. 06. 2019. u 13:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći Austrijski bal u Bosni i Hercegovini održan je sinoć u prelijepom ambijentu sarajevske Vijećnice.

Spoj glamura, elegancije i romantike još jednom je posjetitelje ostavio bez riječi, a organizatore je obradovala činjenica da ovaj kulturni događaj polako postaje tradicionalan. Austrijska ambasada u Sarajevu, Grad Sarajevo i Grad Beč, sa svojim partnerima i sponzorima treću godinu zaredom okupili su veliki broj gostiju iz političkog, kulturnog i općenito javnog života u BiH.

Vijećnicom su odzvanjale note klasičnih kompozitora Franza Schuberta, Wolfganga Amadeusa Mozarta, ali i modernijih plesova kao što je tango. Austrijski bal otvorili su članovi plesnog kluba "Aster“, a upotpunili renomirani umjetnici Sonja Šarić i Wilfried Zelinka, iz Opere Grada Graza, ali i Robert Werner, poznati pijanista i zabavljač iz Beča.

''Vijećnica je oduvijek bila hram kulture, a večeras izgleda bajkovito. Drago mi je da smo uspjeli napraviti tradiciju od ovako divne manifestacije. Mogu vam obećati da će Austrijski bal iz godine u godinu biti sve kvalitetniji i bolji'', kazao je gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka koji je događaj otvorio prvim plesom.

 

Kopirati
Drag cursor here to close