Nada u ljubav

Tinejdžeri u transu: Pomirili se Voyage i Breskvica?

Riječ je o teen senzaciji iz Srbije čije pjesme na YouTubeu imaju milijune pregleda, a tinejdžeri u svim zemljama bivše Jugoslavije ih obožavaju.
Lifestyle / Zabava | 14. 01. 2021. u 18:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon masovnog tugovanja na društvenim mrežama zbog vijesti o navodnom prekidu Voyagea i Breskvice, tinejdžeri u regiji dobili su optimistične vijesti.

Naime, srpski mediji sad pišu o navodnom pomirenju megapopularnog srpskog glazbenog teen para.

Par je, nakon brisanja svih zajedničkih fotografija s društvenih mreža, na svojim Instagram Storyjima objavio znakovite zajedničke snimke s emotivnim porukama zbog čega su fanovi zaključili da je došlo do pomirenja.

Video: Voyage x Breskvica - Andjele (Official Video) Prod. By Ramoon

''Ovo je ljubav zbog koje sam pisao, koja me je motivirala. Zbog ljubavi i od ljubavi živim momente zbog kojih ću nastaviti borbu. A zauvijek ću se boriti za ljubav. A vama hvala na podršci i ljubavi koju pružite. Nadam se da će se sve ovo riješiti jednog dana. Volim vas", napisao je Voyage uz snimke s Breskvicom.

Prije toga objavio je snimku na kojoj na rubu suza preslušava očito novu pjesmu. "Hoću tebe ću, nikad nisam htio nju", dio je stihova za koje su fanovi zaključili da su oblik isprike Breskvici, javlja Index.hr.

Video: Voyage x Breskvica - Bezimena (Official Video) Prod. By Ultra Beats

Podsjećamo, nakon što se pojavila vijest da je par prekinuo, tinejdžeri diljem regije preplavili su društvene mreže komentarima žaljenja pa čak i radili Instagram profile za pomirenje para.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DA SE VOJAŽ I BRESKVICA POMIRE (@vojazibreskvaforever)

Ako niste u srednjoj školi ili ako niste jako zainteresirani za balkansku glazbenu scenu, onda se sad vjerojatno pitate: "Tko su, dovraga, Voyage i Breskvica?"

Riječ je o teen senzaciji iz Srbije čije pjesme na YouTubeu imaju milijune pregleda, a tinejdžeri u svim zemljama bivše Jugoslavije ih obožavaju.

Pravim imenima Anđela Ignjatović i Mihajlo Veruović, par je privukao veliku pozornost 2019. godine prvom zajedničkom pjesmom Vrati me. Nakon toga uslijedilo je još pjesama, a ostvarili su suradnje s još nekim poznatim turbo folk i trap folk zvijezdama u Srbiji.

Video: Voyage x Breskvica - Budi tu (Official Video) Prod. by Popov

Njihovoj popularnosti dodatno je pridonijela činjenica da su bili u vezi, a ljetos se pričalo i da su zaručeni, što su oni kasnije opovrgnuli.

Međutim, ovih su dana izbrisali sve zajedničke fotografije sa svojih profila na društvenim mrežama, što je, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, veoma pogodilo njihove mlade fanove.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli DA SE VOJAŽ I BRESKVICA POMIRE (@vojazibreskvaforever)

Kopirati
Drag cursor here to close