JLo

Ti slobodno pričaj svima kakvo tijelo Jennifer ima...

Jennifer Lopez snima film "Hustlers", gdje igra jednu bivšu striptizetu. Ne treba ni napominjati kako je za takvu ulogu poželjno perfektno tijelo...
Lifestyle / Zabava | 21. 04. 2019. u 20:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: MEGA / Jennifer Lopez s kćerkicom Emme u Miamiju

Popularna Jennifer Lopez (49) na mnogim dijelovima tijela ima zanimljive ''naslage'', ali na trbuhu se ne smije ništa ''nakupljati''.

Glumica i pjevačica strastveno je posvećena treniranju svoga tijela, a njezina figura na pragu 50. godine života uistinu ostavlja sjajan dojam u očima promatrača.

S time će se, sigurno, složiti i njezin zaručnik Alex Rodríguez (43), čovjek koji zna što je sportska figura tijela i kako do nje doći.

Ali, prije svega Alex Rodriguez ne može sakriti koliko je ponosan i sretan zbog zaruka s Jennifer Lopez, kao i na precizno planiranje trenutka u kojem će joj ponuditi svoj prsten i zamoliti njezinu ruku.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

3.9.19

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Ovaj 43-godišnji bivši bejzbol igrač prvi put je o zarukama pričao nedavno u "The Tonight Showu", gdje je s voditeljem Jimmyjem Fallonom razgovarao o svom romantičnom činu na Bahamima, uključujući pojedinosti koje su do sada ostale nepoznate. Priznao je kako je vježbao sa svojim asistentom kako bi u pravo vrijeme zaprosio odabranicu svoga srca, a htio je i savršen zalazak sunca kao pozadinu, što je i dobio.

Tropska postavka bila je praćena nevjerojatnim fotografijama sa zaruka, a zalazak sunca još više je upotpunio ljepotu prstena na ruci kojeg je nosila Jennifer. Njih dvoje su sada koncentrirani na obitelj i detaljno planiranje vjenčanja.

Paralelno s planiranjem zajedničke budućnosti s Alexom, Jennifer Lopez snima film "Hustlers", gdje igra jednu bivšu striptizetu.

Ne treba ni napominjati kako je za takvu ulogu poželjno perfektno tijelo...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

I’m a hustler baby... I just want you to know... #Ramona on fire  On set and in character for #hustlersmovie #stxentertainment

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Kopirati
Drag cursor here to close