Status veze

Televisa presenta: Tko tu koga?

ova afera čitateljima je zanimljivija nego osma sezona 'Igra prijestolja'
Lifestyle / Zabava | 15. 01. 2019. u 19:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Skandal zbog fotografija ne trese samo Srbiju već i cijelu regiju. Mnogi prate pomutnju koju su na društvenim mrežama napravili Jelena Karleuša (40) i nogometaš Ognjen Vranješ (29).

Na internetu su procurile snimke Vranješa i Karleuše iz Atene. Pratitelji tvrde da stvari nisu onakve kakvima ih Jelena predstavlja jer se na videima jasno primijeti da njih dvoje šeću Grčkom, gdje je donedavno Vranješ igrao nogomet.


Nakon što je Karleuša demantirala da je na spornim fotografijama, jer ona ima, kako kaže, madež na spolnom organu, internet su preplavile zezancije.

Mnogi su pisali da im je ova afera zanimljivija nego 'Igra prijestolja' te da čekaju sljedeću Karleušinu objavu više nego osmu sezonu serije.

Osim zafrkancija, mnogi koriste priliku da objave svoje oglase u komentarima, budući da mnogo ljudi čita. Neki prodaju automobile, mobitele, a mnogi traže i recept za tiramisu. Čak se dijele i savjeti da, onaj koji ima, neka dobro čuva Vranješov dres jer 'cijena raste svake sekunde'.

Njezin suprug Duško Tošić tvrdi da vjeruje svojoj supruzi i da njihov brak ništa ne može ugroziti.

Duško Tošić i Jelena Karleuša u braku su od 2008. godine. U braku su dobili dvije kćeri, a Tošić nikad nije krio da je prije veze bio veliki obožavatelj svoje supruge i da je napravio sve što je bilo u njegovoj moći da je osvoji.

Karleuši je ovo drugi brak. Prvi put se udala 2004. godine za Bojana Karića, jednog od nasljednika najbogatije srbijanske obitelji Karić. Par se razveo nakon samo četiri mjeseca braka, nakon što je u javnost isplivala informacija da je Jelena muža prevarila s jednim od njihovih tjelohranitelja.

Pjevačica je kasnije tvrdila da joj je obitelj Karić smjestila aferu, s obzirom na to da je nikad nisu prihvaćali u obitelj. 

Inače, ni Ognjenu seks afere nisu strane. Suprugu Danijelu, s kojom ima dijete, varao je s pjevačicom Katarinom Grujić. Jednom prilikom su se i srele na aerodromu u Ateni, kada je Katarina krenula posjetiti Ognjena, a Danijela tada još nije otišla u Bosnu i Hercegovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close