Matea Bošnjak

Supertalent anđeoskog glasa za Bljesak: Pokažite svoju strast, bez obzira na ishod

U njezine raskošne vokalne sposobnosti gledatelji su se mogli uvjeriti već na audiciji Supertalenta
Lifestyle / Zabava | 01. 12. 2017. u 15:35 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon impresivnog nastupa u polufinalu hrvatskog Supertalenta i izvedbe pjesme Kaliopi ''Rođeni'', unatoč neprolasku u finale, brojni su gledatelji i mediji 17-godišnju Vitežanku Mateu Bošnjak proglasili Supertalentalentom anđeoskog glasa.

U njezine raskošne vokalne sposobnosti gledatelji su se mogli uvjeriti već na audiciji spomenutog showa na kojoj se predstavila nevjerojatno snažnom izvedbom pjesme Bonnie Tyler ''I Need a Hero'' uz klavirsku pratnju svoje sugrađanke i prijateljice Ane Petrović.

Pozitivni komentari važniji od finala

Iako je u polufinalnom nastupu pjevala uz matricu i sama na sceni, mlada i nadarena glazbenica, kako reče članica žirija Martina Tomčić, ''s vokalčugom kakvu svijet nije vidio'', ponovno je oduševila i širokom auditoriju Nove TV pokazala kako je pred njom svjetla budućnost.

''Smatram kako su pozitivni komentari i dobar nastup važniji od prolaska u finale, stoga nisam razočarana,već radosna na konačni ishod'', istaknula je mlada glazbenica u razgovoru za Bljesak.info te kao dodatnu satisfakciju za prikazano istaknula pohvalne riječi koje joj je izravno uputila makedonska glazbenica i kantautorica Kaliopi.

Video: Matea Bošnjak - Rođeni (polufinale Supertalenta)

''Kaliopi je velika umjetnica i počaščena sam njezinim pohvalnim riječima'', naglasila je Matea Bošnjak koja spomenutu pjesmu, kako je i prethodno isticala, posebno voli i za istu je vežu posebni osjećaji kao da ju je sama napisala.

''Glazba je za mene bila uvijek i ja ću za nju biti, a tek sam počela'', dodala je naša sugovornica koja, osim pjevanja, svira klavir i gitaru, a ponekad se okuša i u stvaranju autorskih pjesama.

Vrlo uspješna i nagrađivana članica GKM Vitez

No, talent za glazbu nije jedini koji posjeduje. Naime, Matea Bošnjak je i uspješna članica Gradskog kazališta mladih Vitez s kojim je već ''pobrala'' brojne nagrade u Bosni i Hercegovini i susjednim zemljama.

Posljednju u nizu nagrada dobila je na netom završenom 8. festivalu kazališnog stvaralaštva u Belom Manastiru u Republici Hrvatskoj. Predstava ''Šmizle'' GKM Vitez je, prema ocjenama gledatelja, proglašena najboljom predstavom na festivalu, dok je Matea Bošnjak u svome premijernom nastupu u spomenutoj predstavi za ulogu Lele dobila nagradu za najbolju sporednu žensku ulogu.

Video: Matea Bošnjak - I need a hero (audicija Supertalenta)

''Teško je birati između glazbe i glume, stoga te dvije umjetnosti spajam koliko mogu'', ističe za Bljesak.info Matea Bošnjak koja, pored pisanja dramskih tekstova, unutar GKM Vitez ima vlastitu skupinu glumaca kojoj će uskoro režirati predstavu.

''Umjetnost je univerzalna,poglavito glazba koja spaja svijet bez obzira na vjeru, dob, spol, boju kože... Svi osjetimo glazbu. Svako iskustvo nosi i pozitivne i negativne strane, ali svakako savjetujem svima da pokažu svoju strast, bez obzira na ishod'', poručila je na koncu našeg razgovora talentirana Vitežanka te pozvala mlade talente da se ne libe dokazati svoju vrijednost i istima doprinijeti boljem svijetu za sve.

Kopirati
Drag cursor here to close