Sretno!

Sudbonosno DA: Oženio se Marin Čilić

Za gotovo 200 uzvanika iz Čilićeva rodnog Međugorja te Kristininih Konavala pjevat će Gibonni
Lifestyle / Zabava | 28. 04. 2018. u 18:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić (29) i njegova odabranica Kristina Milković (25) vjenčali su se u crkvi svetog Nikole u Cavtatu.

Gosti su pristigli iz cijelog svijeta, a mladenci su se na ceremoniju dovezi u bijelim Teslinim električnim automobilima.

Inače, na popisu uzvanika, kako doznaju 24 sata.hr., našli su se Marinovi rivali, Roger Federer (36) i Andy Roddick (35).

 Čiliću je kum bio brat Mile, a Kristina je za kumu odabrala sestru.

 Za gotovo 200 uzvanika iz Čilićeva rodnog Međugorja te Kristininih Konavala pjevat će Gibonni koji će biti tek uvertira u veliku feštu.

Upravo u gradu pod Srđem započela je i njihova ljubavna priča kada je te 2008.godine Kristina, koja se tada bavila manekenstvom, radila kao hostesa na Davis Cupu. Ubrzo su se odučili na zajednički život, a nakon što je osvojio svoj prvi ATP naslov u Baselu, Marin je izjavio kako mu Kristina donosi sreću.

Uz njega je bila u New Yorku kada je osvojio svoj prvi US Open 2014. godine. Njegova je najvjernija navijačica, ali i utjeha koja mu je bila itekako potrebna kada je u siječnju ove godine poražen od Rogera Federera u finalu Australian Opena.

Kopirati
Drag cursor here to close