Tužna priča u pozadini

Stvarni razlozi zbog kojih je Radja Nainggolan prešao u Cagliari

Svi nogometni problemi postali su mu gotovo nevažni jer njegova supruga Claudia Lai boluje od raka te joj kreće razdoblje kemoterapije.
Lifestyle / Zabava | 06. 08. 2019. u 13:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: hadalsame.com / Radja Nainggolan sa suprugom Claudiom

Radju Nainggolana Inter je otpisao dolaskom trenera Antonija Contea ovoga ljeta. Kvalitetni veznjak Serie A otpisan je i iz belgijske reprezentacije s kojom nije išao na ruski Mundijal unatoč kvalitetnim igrama na Apeninima.

On je potpisao ugovor s Cagliarijem, u kojem će provesti barem jednu sezonu kao posuđeni igrač Intera. Nainggolan se tako vratio na Sardiniju, u klub u kojem je od 2010. do 2014. godine odigrao 137 utakmica prije negoli je prešao u Romu.

Međutim, iako je ovaj povratak na Sardiniju ''odluka srca'', kako Nainggolan kaže, talijanski sportski list Gazzetta dello Sport piše kako je ovaj transfer zapravo iznuđen.

"Ovo je iznuđena odluka. Potrudit ću se dokazati kako se Inter prevario", rekao je Nainggolan za Gazzettu.

Navodno je imao nekoliko ponuda, a između ostalih tražili su ga Fiorentina i Galatasaray, kao i neimenovani klub iz Kine.

Mediji već odavno pišu kako je u pozadini svega teška bolest njegove supruge.

Svi nogometni problemi postali su mu gotovo nevažni jer njegova supruga Claudia Lai boluje od raka te joj kreće razdoblje kemoterapije.

"Već mjesec dana se budim nadajući se da je sve ovo noćna mora, ali zapravo živim u noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što kasnije, ali nije bilo tako. Dani su proletjeli, kao i moja sreća. Od danas započinjem novo poglavlje u svom životu, a to je kemoterapija", napisala je Claudia prije nešto manje od mjesec dana.

"Tko bi rekao da će se Claudia bojati započeti novi dan, strah je preblaga riječ. Što mogu reći nakon kiše suza? Vrijeme je za borbu protiv ove ružne zvijeri. Zahvaljujem svim srcem svojoj obitelji i prijateljima koji su mi pomogli da uživam u mjesecu relaksacije na najbolji način, što su mi dali snagu i pozitivnost koja mi je potrebna da se suočim sa svim te što su se nosili s mojim promjenama raspoloženja. Sretno svima koji proživljavaju istu noćnu moru. Nikada nemojte izgubiti svoj osmijeh", napisala je Nainggolanova supruga uz svoju fotografiju u šarenoj ljetnoj haljini.

Claudia s Radjom ima dvije kćeri, a u braku su osam godina.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 

#ForzaCasteddu  @cagliaricalcio

Objavu dijeli Radja Nainggolan (@radja.nainggolan)

Kopirati
Drag cursor here to close