Mostarski koncert

Merlinovi obožavatelji razočarani organizacijom koncerta: ''Želimo natrag naš novac''

Obožavatelji se osjećaju prevarenim i izigranim od strane organizatora i žele natrag svoj novac.
Lifestyle / Zabava | 12. 08. 2018. u 12:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dan nakon koncerta Dine Merlina u Mostaru društvene mreže usijale su se od negativnih komentara velikog broja obožavatelja ovog bh. glazbenika.

Naime, na Facebook eventu ''Dino Merlin - Mostar'' sve vrvi od negativnih komentara na račun organizatora.

Stotine ljudi tvrdi kako su uredno kupili karte, čak i mjesec dana prije, ali kako ''nisu mogli doći ni blizu koncerta''.

''Masa ljudi, 60% nije moglo ući jer nije bilo mjesta više. Čekaš u redu kao budala i ništa ne ide dalje, organizacija je ispod nule, svi su mogli uživat u koncertu jer je svima nama koji smo kupili kartu bilo do glazbe, a vama to sve samo iz profita jer ste gladni para, nek vas bude stid i sram'', ''Još uvijek pod utiskom katastrofalne organizacije, pitam se hoće li iko za ovo preuzeti odgovornost?! Ne sumnjam da je koncert bio spektakularan za one koji su uspjeli vidjeti koncert. Ja sam u ovom redu bila od 20:25 - 22:00. Nakon prolaska ograde, puno dalje nisam ni mogla. A odnos organizotora prema ljudima koji su ostali na mjestu gdje i ja je ispod svakog nivoa'', samo su neki od komentara.

Obožavatelji se osjećaju prevarenim i izigranim od strane organizatora i žele natrag svoj novac.

''Sramota za organizatore koji su svjesno prodali veći broj ulaznica od broja koje plato može primiti. Nakon 18 godina od posljednjeg koncerta u Mostaru, kupujem karte za 11. 8. prvog dana prodaje. Čekanje u redu 90 minuta nije se isplatilo, jer mjesta više nema. Da li će netko nadoknaditi novac bačen za karte nama koji smo ostali bez mjesta? O osjećaju razočarenja suvišno je pisati'', napisala je jedna razočarana obožavateljica.

Organizatori se po ovom pitanju još nisu oglasili.

 
Kopirati
Drag cursor here to close