Da vam skratim sate

Što to Lille radi u izolaciji?

''Nadam se da će vam ova pjesma bar malo pomoći u danima u vašim domovima'', poručila je Lille.
Lifestyle / Zabava | 24. 03. 2020. u 17:37 Bljesak.info
LIDIJA BACIC LILLE-BJEŽIMO IZ GRADA (Karantena Official Video) 2020
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Lidija Bačić samoizolaciju je iskoristila za snimanje spota.

Riječ je o spotu za pjesmu Bježimo iz grada koji je Lidija snimila u stanu, u uvjetima izolacije. Sama ga je i montirala jer je, kaže, tako htjela pokazati da se može raditi i u ovim teškim uvjetima.

"Kako bih vas sve potaknula da nađete zabavu doma, budete kreativni i da nešto stvaramo u svojoj sferi i profesiji i u ovim vanrednim uvjetima, snimila sam spot u izolaciji, vjerojatno prvi spot u karanteni u regiji. Imam snimljena dva spota za pjesme Satra i Trezori koje ćete vidjeti uskoro. Mogla sam izaći s jednim od ta dva spota, ali sam u vlastitom stanu snimila spot za pjesmu Bježimo iz grada s nadolazećeg albuma Revolucija koji će, nadam se, izaći u neko bolje vrijeme u 2020. Odlučila sam se na ovu varijantu iz želje da vam skratim sate u izolaciji, da vas podsjetim da život nije stao, da moramo svi biti pozitivni i brinuti jedni za druge, ali ostati i živi i kreativni, ne smijemo pasti. Nadam se da će vam ova pjesma bar malo pomoći u danima u vašim domovima. Tekst govori o načinu života kakav smo svi do nedavno živjeli i neka vas podsjeti da ćemo ponovo živjeti na isti način koji smo voljeli i htjeli", izjavila je.

"Iz perspektive karantene ova pjesma zvuči prilično irealno, a nastala je par mjeseci prije ove svjetske krize i bila je realni osvrt na svijet i ljubav. Čuvajte se i radujem se koncertima i susretima sa publikom kad sve ovo prođe", dodala je.

Kopirati
Drag cursor here to close