Internet gori

Što se dogodilo s Madonninom stražnjicom?

Madonna je dosljedna u tome da svojim nastupima podiže prašinu, a slično je napravila i na dodjeli MTV Video Music Awards
Lifestyle / Zabava | 14. 09. 2021. u 13:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Madonna

Nismo ni sumnjali da bi MTV slavio 40 godina postojanja, a da na slavnu dodjelu nagrada ne dovede jednu od najizvođenijih, ali i najkontroverznijih glazbenih umjetnica. 

Iako je već prevalila 63. godinu Madonna je pokazala da je publici i više nego spremna priuštiti performans o kojemu će se pričati.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Na pozornicu se popela u tijesnom kožnom bodiju s dubokim dekolteom i dodatkom koji je nalikovao na pregaču francuskih sobarica. Styling je upotpunila mrežastim crnim čarapama, dugim rukavicama i kapom. No, pravi spektakl nastao je kad se kraljica popa okrenula leđima publici, a u prvi plan je došla je njezina poluotkrivena stražnjica, piše miss7. 

Nije prošlo puno vremena do eksplozije Twittera na kojemu su nizali komentari o stražnjici pop pjevačice koja je svojim izgledom zbunila mnogobrojnu publiku. Korisnici mreža pitali su se što se dogodilo s tim dijelom tijela, a onda su i krenule šale na njezin račun. Ipak bilo je I onih kroji su još uvijek hvalili izgled pjevačice koja je zagazila u sedmo desetljeće života.

Svoj izgled, u više navrata pisali su strani mediji, Madonna duguje brojnim estetskim zahvatima, a 2019. godine kada je uživo  izvodila kultnu pjesmu ‘Like a Prayer' u New Yorku pokrenula je raspravu o tome je li u pozadinu ugradila implantante. Mnogi su tada primijetili da Madonnina pozadina izgleda drugačije, a pjevačica je nakon toga u svom stilu objavila posta post na Instagramu.

‘’Očajniki ne tražim ničije odobravanje….’’, napisala je uz svoju fotografiju te dodala kako je ima pravo raditi sa svojim tijelom što hoće kao i svi drugi.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by 2000s Anxiety (@2000sanxiety)

Provokativni nastupi Madonnina su specijalnost, a posebno je bio zapažen i onaj kada se na dodjelama MTV.-jevih nagrada utisnula poljubac na usne Britney Spears.

 

Kopirati
Drag cursor here to close