Detalj na fotografiji sve je zabrinuo

Što se događa s kraljicom Elizabetom?

Vremešna kraljica inače je sjajnog zdravlja te još uvijek jaše konja oko Windsora i vozi automobil.
Lifestyle / Zabava | 03. 03. 2019. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kraljica Elizabeta II. još uvijek je u odličnoj formi iako će u travnju proslaviti 93. rođendan, no jedan je detalj na službenoj fotografiji s jordanskim kraljevskim parom izazvao veliku zabrinutost britanske javnosti

Kraljica Elizabeta II. u Buckingamskoj se palači susrela s uglednim gostima iz Jordana, kraljem i kraljicom, Abdullahom II i Ranijom.

Budući da engleska kraljica ovoga puta nije imala rukavice, na društvenim su mrežama mnogi iskazali zabrinutost zbog kraljičine ruke koja je bila s velikom ljubičastom mrljom, pitajući se o čemu se radi.

'Zabrinuta sam za kraljicu, zašto ima tako veliku masnicu na ruci?', zapitala se Tracy Edgar na Twitteru.

Vremešna kraljica inače je sjajnog zdravlja te još uvijek jaše konja oko Windsora i vozi automobil.

Emma Hammet, osnivačica First Aid for Life, objasnila je za Daily Mail, kako nema razloga za paniku jer se vjerojatno radi o posljedici manje ozljede no stariji ljudi skloniji su modricama i podljevima budući da im je koža vremenom sve tanja i time osjetljivija, prenosi Tportal.


Inače, kako pišu britanski mediji, kraljica Elizabeta II. oduševljena je suprugom svoga unuka princa Harryja i zadivljena njezinim predanim radom za monarhiju.

'Njezino visočanstvo impresionirano je Meghaninom energijom i voljom koju ulaže u rad bez obzira na visoki stupanj trudnoće. Kraljica cijeni predan rad i trud prije svega', otkrio je za Vanity Fair izvor blizak palači.

Naime, Meghan Markle koja treba roditi svoje prvo dijete u travnju, jedna je od rijetkih vojvotkinja koja do samog kraja trudnoće nije uzela pauzu niti iskoristila mogućnost odlaska na porodiljni dopust. Skupa sa suprugom, princem Harryjem predano je otišla na sve zakazane turneje, angažmane, a nije propustila niti samostalne sastanke. U sve je uspjela uklopiti i privatni put u New York kako bi proslavila rođenje prvog djeteta s najboljim prijateljicama.

Čini se da je time osvojila simpatije kraljice koja i sama usprkos tome što ima 92. godine i dalje ima vrlo zgusnut raspored.

Kopirati
Drag cursor here to close