Simboli

Što je Tifa napravio s tetovažama ispod Starog mosta?

Naime, tijekom izvođenja pjesme Grbavica, pjevač je podignuo rukave i pokazao na tetovaže grbova koje ima na rukama.
Lifestyle / Zabava | 24. 07. 2018. u 11:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tetovaže Mladena Vojičića Tife ponovno su se našle u središtu pozornosti kad je, tijekom koncerta održanog ispod Starog mosta u Mostaru,  napravio neobičnu gestu ukazujući na simbole istetovirane na rukama.

Naime, tijekom izvođenja pjesme Grbavica, pjevač je podignuo rukave i pokazao na tetovaže grbova koje ima na rukama. Pjevač je i ranije zbog tetovaže grba Srbije bio izložen medijskim prozivkama, no ono što rijetki znaju, jeste da se na njegovoj lijevoj ruci nalazi  grb s ljiljanima ispod kojeg je tetovirana i šahovnica.

Video: Tifin koncert ispod Starog mosta u Mostaru

''Ja sam Bosanac provoslavne vjeroispovjesti i to ću uvijek ostati. Ovim putem ne želim da se pravdam, ali nisam zaslužio prozivke i medijski linč'', poručio je tada pjevač.

Tifa je u Mostaru nastupio povodom a povodom obilježavanja Europske godine kulturne baštine i 14. obljetnice završetka obnove Staroga mosta i upisa Mostara na UNESCO listu zaštićene svjetske kulturne baštine.

"Zadovoljstvo mi je što sam tu, jer volim manifestacije i godišnjice. Nekako sam vezan za ovo sve, posebno jer sam bio sudionik pjesme 'Stari'. Na koncertu će biti ludo, toliko je pjesama iza mene i mislim da će publika uživati", kazao je prije koncerta Mladen Vojičić Tifa.


Kopirati
Drag cursor here to close