Maja Šuput

Stiže prinova: Šuputica je trudna

''Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću'', napisala je Maja na društvenim mrežama.
Lifestyle / Zabava | 07. 10. 2020. u 17:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) na društvenim mrežama objavila je sretnu vijest - trudna je.

''Iznenađenje. Dragi moji, od svih objava i najava, imam puno veću vijest od svih dosadašnjih. Ova je za nas najljepša, najčudesnija i toliko magična da vam ne mogu opisati naše osjećaje. Naime, u našu malu, ali prepunu ljubavi obitelj, dolazi prinova kao najveći dar i kao karika koja je bila oduvijek željena i samo je još ona nedostajala za naš svemir'', kaže Maja.

Ona i suprug Nenad Tatarinov (36) su u, kako je rekla, sedmom nebu i uzbuđeni su zbog prinove.

''Napokon je došao trenutak da vam otkrijemo slatku tajnu i da beba ima prvu foto uspomenu na rast u maminom trbuščiću. Danas slavimo 15 tjedana u nadi da će sljedećih 25 proći ovako lijepo i sigurno za nas. Poželite nam sreću'', napisala je Maja na društvenim mrežama.

Čestitke paru pristižu sa svih strana. Maja i Nenad prije mjesec i pol proslavili su treću godišnjicu veze, a upoznali su se još 2015., kad je Maja prvi put spavala u luksuznom hotelskom kompleksu D-Resort Šibenik, gdje je Nenad bio generalni direktor.

Vjenčali su se nakon godinu i pol veze u Istri, gdje su im gosti bili samo najbliži prijatelji i rodbina, među kojima je i modni stilist Marko Grubnić (38).

Kopirati
Drag cursor here to close