Pronađi inspiraciju

Zavirite u dom glumca Roberta Downeya Jr-a , oduševit će vas

Njihov domu u Hamptonsu nedaleko od New Yorka, koji je poznat kao vikend oaza bogataša, posve odražava njihove životne navike i njihove osobnosti. Veliki su ljubitelji umjetnosti i to je vidljivo u svakoj prostoriji.
Lifestyle / Zabava | 21. 06. 2019. u 10:03 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka glumačka zvijezda Robert Downey jr. u svemu je osebujan – od uloga neobičnih i upečatljivih karaktera koje mu dodjeljuju redatelji, preko svoga života u kojem je prošao sve i svašta pa sve do doma u kojem živi sa suprugom Susan.

Foto: François Dischinger / Stara vjetrenjača dom je glumca Roberta Downeya Jr-a

Stara vjetrenjača postala je elegantan, šarmantan i otkačen dom glumca Roberta Downeya Jr-a i njegove supruge Susan. Iako uređen uz suradnju s dizajnerima – Joea Nahema i studija AD100, njihov domu u Hamptonsu nedaleko od New Yorka, koji je poznat kao vikend oaza bogataša, posve odražava njihove životne navike i njihove osobnosti. Veliki su ljubitelji umjetnosti i to je vidljivo u svakoj prostoriji.

Foto: François Dischinger / Stara vjetrenjača dom je glumca Roberta Downeya Jr-a

“Željeli smo nešto što nismo vidjeli milijun puta u svim drugim stanovima i kućama”, kaže Robert o svom domu kojeg krasi i divna zelena okućnica u kojoj uživa sa svojom obitelji – suprugom i djecom. Da upravo ovo imanje postane njihov novi dom zaslužan je dizajner Nahem i njegov partner Jeffrey Fields koje je Downey zamolio ako nađu neku osebujnu parcelu.

Foto: François Dischinger / Stara vjetrenjača dom je glumca Roberta Downeya Jr-a

 I to se uskoro dogodilo – vjetrenjača iz 19. stoljeća, prvobitno izgrađena kao igraonica, transformirana u funkcionalan životni prostor nadogradnjom dodatnog objekta. Čim su njegovi klijenti kupili imanje, dali su svom dizajneru Nahemu samo šest tjedana da ga pretvore u idealno obiteljsko utočište koje će odražavati avanturistički i estetski ukus para te nuditi udobnost njihovoj djeci, petogodišnjem Extonu i trogodišnjoj Avri.

Video: Inside Robert Downey Jr.’s Windmill Home in the Hamptons | Open Door | Architectural Digest

 

Kopirati
Drag cursor here to close