Starleta

Stanijino twerkanje prvo u YouTube trendingu

Isječak tog izazova nalazi se trenutno među najgledanijim videima, osim u BiH, i u susjednim zemljama iako ima tek nešto više od pola milijuna pregleda
Lifestyle / Zabava | 01. 02. 2019. u 13:21 Bljesak.info
Stanija twerka u AmiG Showu

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Video starlete Stanije Dobrojević kako twerka, odnosno trese stražnjicom u emisiji ''AmiG Show'' trenutno se nalazi u YouTube trendingu u BiH.

Naime, Stanija je u utorak gostovala je u emisiji Ognjena Amidžića, gdje je voditelj za goste u emisije uradio izazov ''Odgovaraj ili…'', a starleta je odbili odgovoriti na pitanje koliko je koštao najskuplji poklon kojega je dobila pa je za kaznu morala twerkati.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

@amigshow Hair @mandicgoran Makeup @makeupdespot Outfit @sofia_atelier_de_couture Nails @andjelkaamrain

Objavu dijeli STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

Isječak tog izazova nalazi se trenutno među najgledanijim videima, osim u BiH, i u susjednim zemljama iako ima tek nešto više od pola milijuna pregleda.

Osim Stanije, gosti u emisiji bili su youtuber Baka Prase te Mili i Alen iz benda Miligram.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Hair @mandicgoran Makeup @makeupdespot Outfit @sofia_atelier_de_couture Nails @andjelkaamrain

Objavu dijeli STANIJA DOBROJEVIĆ (@stanijadobrojevic)

Podsjećamo, Stanija je na estradnoj sceni postala poznata sudjelujući u reality showovima poput Farme i Surveyora, a bavi se manekenstvom i pjevanjem.

Prema Wikipediji, starleta (engl. starlet; doslovno "zvjezdica", od riječi star za "zvijezdu") je izraz, najčešće pežorativan, kojim se opisuje mlada žena koja nastoji ostvariti karijeru u industriji zabave pri čemu se manje oslanja na talent ili ozbiljan rad u svojoj profesiji, a više na privlačan fizički izgled, buran privatni život koji privlači pažnju senzacionalističkih "žutih" medija ili raznorazne egzibicionistčke ispade.

Kopirati
Drag cursor here to close