Babyboom

Šta zajedničko imaju Beyonce, Justin Timberlake i Jessica Alba

To su jedina dječija kolica na svijetu koja omogućuju okretanje sjedišta u svih 360 stupnjeva.
Lifestyle / Zabava | 01. 07. 2020. u 14:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedinstveni dizajn dječijih kolica Orbit zadivio je mnoge holivudske zvijezde, a praktična kolica uskoro će biti dostupna i u Bosni i Hercegovini.

Jessica Alba, Kim Kardashian West i Kourtney Kardashian, Justin Timberlake, Tori Spelling, Beyonce i mnogi drugi vjeruju u samo jedno prijevozno sredstvo za svoje bebe, jedinstvena kolica Orbit Baby, koja su među roditeljima popularna zbog svojih izvrsnih karakteristika.

To su jedina dječija kolica na svijetu koja omogućuju okretanje sjedišta u svih 360 stupnjeva. Mališani mogu promatrati okolinu u bilo kojem smjeru, a sjedalo se može okrenuti jednostavnim pritiskom na ručicu bez ikakvih dosadnih podizanja i pomicanja. Na osnovni okvir kolica, koji je dostupan u tri različite boje, moguće je postaviti košaru, sportski dio ili školjku, koji također služi kao autosjedalica.

Zahvaljujući posebnom ovjesu, koji apsorbira sve skokove i neravnine te omogućuje ugodnu vožnju, s ovim kolicima roditelji mogu ići u šetnju raznim terenima, pa čak i šumskim stazama.

Sklapanje kolica je vrlo jednostavno i oduzima vam manje od minute, a dodatna prednost je što je okvir kolica u sklopljenom stanju samostojeći i zauzima vrlo malo prostora.

Modni ljubitelji će se suočiti s teškom odlukom, jer su Orbit dječija kolica dostupna u različitim kombinacijama boja. Krov školjke možete birati između velikog izbora boja, a okvir kolica između tri varijante- crna, siva i zlatno ružičasta, te napraviti vlastitu kombinaciju boja svojih kolica. Kreatori kolica su mislili na cijelu obitelj prilikom dizajniranja.

Tako se na stražnji točak može pričvrstiti skejtbord koji može koristiti stariji brat/sestra ili vaš mališan kada počne hodati, ali nakon izvjesnog vremena postane previše umoran i ne želi se voziti u kolicima.

Da biste uživali u svim vremenskim uvjetima u šetnji ili izletu gradom, tu je bogata ponuda dodataka koja uključuje zimski set, zaštitu od kiše i komaraca, a prilikom kupovine Vaše vrećice jednostavno pričvrstite na okvir kolica i oslobodite se nošenja.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Instagram-Orbit Baby Europe

FB—Orbit Baby Europe

Kopirati
Drag cursor here to close