Neke nove fotke

Srpski mediji objavili 'nove golišave fotografije' Severine

Iz tima Splićanke zasad nisu komentirali sporne fotografije niti potvrdili ili demantirali njihovu autentičnost.
Lifestyle / Zabava | 02. 10. 2018. u 14:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / 46-godišnja pjevačica Severina

Srpski mediji su danas objavili kako imaju nove fotografije na kojima se, navodno, nalazi pjevačica Severina Kojić.

Fotografije su se opet munjevito proširile srpskim portalima, a kao i prošli put, postavlja se pitanje tko ih je pustio u javnost.

Ukoliko su autentične i zaista je riječ o njezinim selfiejima, odnosno pjevačica ih je snimila sama na svom mobitelu, nekoliko je mogućnosti, pišu 24sata.hr. Jedna je da su joj fotografije ostale na nekom starom mobitelu kojeg se ona riješila, a netko drugi ga se dokopao i onda ih podlo iskoristio bez njezinog pristanka. Druga je da je netko hakirao njezin postojeći mobitel ili računalo i ukrao joj fotografije iz njezinih foldera ili baza fotografija. U oba ta slučaja bila bi riječ o kaznenom djelu, čime bi se trebala pozabaviti policija

Iz tima Splićanke zasad nisu komentirali sporne fotografije niti potvrdili ili demantirali njihovu autentičnost.

Nakon što je krajem kolovoza 'procurila' prva serija fotografija navodne Severine, javio se njezin menadžer Tomislav Petrović.

''Sve se ovo 'događa' upravo nakon što je Severina opet pobijedila u sudskim postupcima. Ovakve osvete bivših partnera, namještaljke i pokušaj diskreditacije nisu ništa novo. Postavlja se pitanje gdje su tome granice i kojim će se još sredstvima poslužiti. Još jutros su poduzete sve pravne radnje za zaštitu Severininih prava i interesa'', rekao nam je.

Krajem kolovoza, srpski mediji su objavili slike na kojima je navodno Severina.

Kopirati
Drag cursor here to close