Darko Lazić

Srpski folk pjevač i dalje životno ugrožen: Slumljena rebra, vilica, ima hematom na glavi...

Pjevaču je noga ispala iz kuka, ima hematom na glavi, slomljena su mu rebra, vilica, ali i noga na više mjesta.
Lifestyle / Zabava | 24. 10. 2018. u 16:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srpski pjevač Darko Lazić (27) doživio je jučer tešku prometnu nesreću u općini Pećinci u Srbiji te je na intenzivnoj njezi, pišu srpski mediji. Darko je sletio automobilom oko 8.40 s lokalnog puta Subotište-Brestač te se prevrnuo na krov. Policija je priopćila da je Lazić bio sam u automobilu, imao je 1,39 promila alkohola u krvi, a prema neslužbenim informacijama nije se vezao.

Proslavio se pjesmama poput 'Korak do sna', 'Čemu ovo sve' i 'Godinu dana 300 kafana', a nastupao je i u showu 'Zvezde granda'.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Pjevaču, kojemu je prije pet godina oduzeta vozačka dozvola, zbog nesreće je noga ispala iz kuka, ima hematom na glavi, slomljena su mu rebra, vilica, ali i noga na više mjesta.

''Darko Lazić je u teškom stanju, životno je ugrožen i to je sve što mogu reći'', rekao je direktor Kliničko-bolničkog centra Zemun.

Pjevaču su u posjetu došli otac Milan i majka Branka, zaručnica Marina Gagić te bivša supruga Ana Sević (33) s kojom Darko ima kćer Lorenu. Kako srpski mediji pišu, Darkovi roditelji su očajni i mole se da prežive.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Liječnici su ga stavili u umjetnu komu zbog povreda opasnih po život. Stanje mu je i dalje kritično, ali su mu se stabilizirale vitalne funkcije. Izvor je rekao da pjevač neće moći mjesecima stati na svoje noge.

''Sada je najbitnije da bude sve u redu i da se on izvuče, a njegovi najbliži će dati sve od sebe da on što je pre moguće stane na noge i da sve bude kako treba'', otkrio je izvor blizak porodici Lazić.

Ovo je bila teška godina za pjevača. Propao mu je brak s Anom, a početkom kolovoza su ga pretukli u Beogradu. Kako srpski mediji pišu, pojavile su se i informacije da Lazić duguje i 'zelenašima' 400 tisuća eura, odnosno 2,9 milijuna kuna.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Jakooooo

A post shared by DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial) on

Povodom Darkove nesreće, oglasili su se mnogi srpski pjevači.

''Jako sam potresen zbog Darka, strašno je to što se dogodilo. On je mlad čovjek i ovo će biti njegova najteža životna borba, vjerujem da će pobijediti'', izjavio je Šaban Šaulić (67).

Kopirati
Drag cursor here to close