Svaka čast!

VIDEO | Anita predstavila pjesmu i spot ''Sretna na dan''

Anita Šunjić, glazbenica koja već godinama svojim glasom uljepšava brojne događaje, snimila je spot za pjesmu ''Sretna na dan''
Lifestyle / Zabava | 25. 06. 2018. u 10:49 Bljesak.info
Sretna na dan

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska glazbenica Anita Šunjić snimila je spot za  himnu neuzvraćenih ljubavi pod nazivom "Sretna na dan".

Tekst i glazbu z apjesmu radila je sama autorica, Anita Šunjić, koje ja zajedno s Damirom Arslanagićem radila i aranžman.

Spot je snimljen u prosincu 2017. godine u studiju maestra Damira Arslanagića u Sarajevu, uz podršku sarajevskog kluba Monument nakon pobjede na takmičenju u oktobru 2017. godine.

Nakon službeno izdana dva singla dogodio se nastup na natjecanju sarajevskog kluba Monument - New musician or a brand new band scene, na kojem je Anita osvojila prvo mjesto.

Ta nagrada donijela je suradnju sa producentom Damirom Arslanagićem u čijem studiju se realiziralo snimanje pjesme „Sretna na dan“, koji je izabrala za svoj idući singl.

''Pjesma je bila drugačija od prethodnih, jer je imala drugačiju tematiku. Do tada su se dešavali tekstovi u kojima bi se opisivalo ili bolan prekid, ili vesela ljubav. Ovaj put predstavljam pjesmu kao svoju prvu „stalkersku“ pjesmu u kojoj glavni lik živi za tren kad će sresti tog nekog ko joj je ukrao srce. Pjesma govori o unutarnjoj borbi, odluci: ostati ili otići. Ona je svjesna da ta ljubav nikad neće biti ostvarena, ali bira da još malo sanjari. Makar dok traje pjesma'', rekla nam je Anita. Spot pjesme je nastao naknadno odlukom autorice da je vrijeme da snimi prvi video uradak, a sniman je u Mostaru na pet lokacija, s mostarskim timom ljudi, i s pričom koja se veže za tekst.

Kopirati
Drag cursor here to close